Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'a: Siz neyi anlatıyorsunuz!

02.02.2022 - 15:21 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 15:24

Benfica'da forma giyen Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a transfer olması Galatasaray'da infial uyandırdı. Oyuncu Şahan Gökbakar'dan flaş bir tepki geldi. İşte detaylar...

Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'a: Siz neyi anlatıyorsunuz!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın gece yarısı operasyonuyla geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes'i transfer etmesi sarı kırmızılı camiayı karıştırdı.

Başkan Burak Elmas: Önceliğimiz değildi

Başkan Burak Elmas, sosyal medyadan gelen yoğun geleştiriler üzerine Galatasaray TV'ye çıkarak Gedson Fernandes transferi hakkında açıklamalanrda bulundu. Benfica'nın oyuncu için 8.5 milyon Euro talep ettiğini belirten Elmas "Öncelliğimiz değildi" ifadesini kullandı.

Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'ı etiketleyerek açıklama

Burak Elmas'ın açıklamaları sosyal medyada gündemde ilk sıralara düşerken oyuncu Şahan Gökbakar'dan tepki geldi. Gökbakar, Twitter'da Burak Elmas'ı etiketleyerek açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
Burak Elmas menajerlere kızgın: Gedson öncelliğimiz değildi
Habere Git

"Racon kesen konuşmalar!"

Gökbakar, "Başkan siz neyi anlatıyorsunuz? Ne sosyal medyası, ne algısı ne, ne dış gücleri ne diyorsunuz Allah aşkına? Lig de düşme hattıyla 3 puan var, gençleştirme dedigin takima 36 yaşında adam aldın, Gedson'u da Beşiktaş'a kaptırdın,sonra da çıkıp racon kesen konuşmalar!" dedi.

"Hayal kırıklığı oldunuz"

Gökbakar konuşmasına şöyle devam etti: "Söylenecek tek şey var. Lafı gevelemenin alemi yok. Galatasaray tarihinin en kötü dönemini yaşatan, son derece başarısız bir başkan ve yönetimsiniz. Büyük umutlar ve vaatlerle gelip, hayal kırıklığı oldunuz. Ne söylerseniz söyleyin gerçek bu başkan."

Gedson Fernandes'in transfer hikayesi

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Portekizli Gedson Fernandes, sarı kırmızılıların transfer hedefiydi. Beşiktaş, dün hem oyuncu hem de Benfica ile paylaşarak transferi bitirdi. siyah beyazlılar yazdan itibaren geçerli olacak sözleşmeye göre Benfica'ya taksitlerle 6 milyon Euro ödeyecek. Gedson Fernandes'in ligin ikinci yarısında Çaykur Rizespor'da kiralık olarak gorma giyeceği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler