Fenerbahçe Hocası Sarunas Jasikevicius'un gönül verdiği iki sarı lacivert karşı karşıya

04.01.2024 - 20:46 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 21:08

EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko bu akşam İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın Sarı-Lacivertlilerin koçu Sarunas Jasikevicius için önemli bir anlamı var.

Fenerbahçe Hocası Sarunas Jasikevicius'un gönül verdiği iki sarı lacivert karşı karşıya

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 19. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, İsrail eikbi Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın Fenerbahçe Koçu Sarunas Jasikevicius için özel bir anlamı var.

Fenerbahçe'nin hocası şampiyon olduğu takıma karşı

Fenerbahçe Beko'nun Litvanyalı koçu Sarunas Jasikevicius 2003-2005 arası İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'de forma giymiş, burada 2 EuroLeague şampiyonluğu yaşamıştı. Eski oyun kurucu kariyerinin ilerleyen bölümünde 2010-2011'de Fenerbahçe forması giymiş Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası kazanmıştı.

Fenerbahçe'nin yıldızları eski takımına karşı

Geçtiğimiz sezonun başından bu yana Fenerbahçe forması giyen 30 yaşındaki oyun kurucu Scottie Wilbekin, Darüşşafaka Lassa'dan ayrıldıktan sonra 2018-2022 arası Maccabi Tel Aviv'in formasını giymişti. Öte yandan Fenerbahçe'nin bir diğer skoreri Tyler Dorsey de 2019-2021 arası İsrail ekibinde forma giymişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den ayrılan hoca ezeli rakibin gündeminde!
Habere Git

Fenerbahçe'den sonra kendini buldu

Son iki sezondur Maccabi Tel Aviv forması ile EuroLeague'in üst düzey oyuncuları arasında yer alan 33 yaşındaki oyun kurucu Lorenzo Brown 2020-2021'de Fenerbahçe forması giyse de beklentinin altında kalmıştı.

Fenerbahçe ikinci kez ev sahibi avantajından oldu

İlk yarıda ligde oynanması beklenen maç İsrail Güvenlik Konseyi'nin talebi nedeniyle Belgrad'taki Alexandar Nikolic'te oynanmıştı. İstanbul'da oynanması beklenen karşılaşma yine aynı sebepten saha değişikliğine uğradı ve iki takım Litvanya'daki Kalnapilio'da karşı karşıya geliyor.

Senin için hazırladığımız haberler