Antalyaspor Dario Saric'i Transfer Etmek İstiyor

14.08.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 09:36

Transfer çalışmalarına devam Antalyaspor, aradığı ismi İtalya’da buldu. Palermo’dan Dario Saric ile her konuda anlaşma sağlayan Kırmızı-Beyazlılar, İtalyan ekibiyle sıkı bir bonservis pazarlığına girdi.

Antalyaspor Dario Saric'i Transfer Etmek İstiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Savunmaya ve orta sahaya takviye için yoğun mesai harcayan Antalyaspor’un hedefindeki isimlerden birisi daha ortaya çıktı. Kırmızı-Beyazlılar, İtalya Serie B takımlarından Palermo’nun Boşnak futbolcusu Dario Saric için resmi görüşmelerini sürdürüyor. 

Saric gelmeye hazır

Antalyaspor’un uzun süredir görüşme halinde olduğu ve Başkan Sabri Gülel’in özellikle istediği 26 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı. Kırmızı-Beyazlı formayı giymeye ikna olan Boşnak futbolcunun transferi için kulübüyle olan görüşmeler ise devam ediyor.

Palermo ucuza bırakmak istemiyor

Geçtiğimiz sezon başında Ascoli’den 1.8 milyon Euro’ya transfer olan Saric’i kolay kolay bırakmak istemeyen Palermo, henüz transfere onay vermedi. Antalyaspor’un satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katma teklifini masaya getirdiği ve görüşmelerin de ileri boyuta ulaştığı öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’un hedefi Boşnak orta saha
Habere Git

Geçen sezon 30 maçta oynadı

Geçen sezon İtalya Serie B ve İtalya Kupası’nda 30 maça çıkan başarılı futbolcu, 1 gol ve 1 asist yaparak skor katkısı sundu. Deneyimli futbolcu, bin 571 dakika sahada kaldı. Deneyimli orta saha oyuncusu Bosna Hersek Milli Takım formasını da sırtına geçirdi. 2022 yılında aday kadroya davet edilen Saric, 1 kez ülkesi adına sahaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler