Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Açıkladı! N'Koudou Transfer Oluyor

26.02.2023 - 23:41 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 23:52

Süper Lig ertemele maçında Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Kevin N'Koudou'nun transfer olabileceğini açıkladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Açıkladı! N'Koudou Transfer Oluyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçı oynandı. Depremzede çocuklar için 4:17'de sahaya atılan peluş oyuncakların damga vurduğu maç golsüz berabere bitti.

Güneş'ten N'Koudou açıklaması

Mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısında kameraların önüne geçen Güneş'in kadroda yer almayan Kevin N'Koudou hakkında yaptığı konuşma dikkat çekti.

"N’Koudou’nun gitme durumu var"

Şenol Güneş, "Kevin N'Koudou, bu maçın kadrosunda yoktu. Şu anda düşünmediğimiz bir oyuncu. N’Koudou’nun bir sıkıntısı yok. Gitme durumu var, kararı kendisi verecek" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kartal uçmayı unuttu zirveden koptu
Habere Git

11 milyona Tottenham'a gitti

13 Şubat 1995 doğumlu Kevin N'Koudou, Nantes altyapısından yetişip burada profesyonel oldu. 2015'te Marsilya'ya transfer olan kanat oyuncusu, 1 yıl sonra 11 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig'in önemli kulüplerinden Tottenham'ın yolunu tuttu.

4,5 milyona Beşiktaş'a geldi

Tottenham döneminde Burnley ve Monaco gibi takımlarda kiralık olarak forma giyen N'Koudou, 2019'da Beşiktaş'ın kapısından girdi. 4,5 milyon Euro'ya Siyah-Beyazlılar'a transfer olan futbolcu, burada Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

107 maçta 21 gol, 9 asist

Beşiktaş forması ile toplam 107 resmi müsabakaya çıkan Kevin N'Koudou, 21 gol, 9 asist kaydetti. 28 yaşındaki kanat oyuncusu 8 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Vodafone Park'ta ağlatan anlar
Habere Git

Bu sezon 21 maça çıktı, 5 gol attı

Bu sezon ise 21 mücadelde görev alan N'Koudou, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 1 defa takım arkadaşlarına gol pası veren Fransız oyuncu, 2 müsabakada sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler