Fenerbahçe'de Dikkat Çeken Serdar Dursun'dan Jorge Jesus'a Mesaj

08.12.2022 - 00:40 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 00:58

Hazırlık maçları oynayan Fenerbahçe'de Serdar Dursun performansıyla dikkat çekti. Alanyaspor maçında 2 gol atan santrfor, Jorge Jesus'a mesaj verdi...

Fenerbahçe'de Dikkat Çeken Serdar Dursun'dan Jorge Jesus'a Mesaj

2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlık maçları yapan Fenerbahçe, La Liga temsilcileri Rayo Vallecano ve Villarreal karşısında kazanmayı başarmıştı. Sarı-Lacivertliler, bu akşam Alanyaspor karşısında aldığı 4-2'lik galibiyetle seriyi devam ettirdi. 

Alanya'da 2 gol 1 asist kaydeden Serdar Dursun, hazırlık döneminde sergilediği performansla dikkat çekti. Karşılaşmanın ardından konuşan Serdar Dursun, hocası Jorge Jesus'a da mesaj verdi. Golcü oyuncu, taktik ve sistemden maç içindeki kaçırdığı penaltıya kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

"Bazı insanlar dalga geçer gibi görüyor"

Kendine has penaltı sitili hakkında açıklama Serdar Dursun, “Penaltı stilimi değiştirmedim. Benim repertuvarımda birkaç tane penaltı tekniğim var. Her gün buna çalışıyorum. Bazı insanlar dalga geçer gibi görüyor, bazı insanlar ‘Bu ne yapıyor’ diyor. Kendimi öyle rahat hissediyorum. Artistik olsun diye öyle vurmuyorum, sürekli çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Durdurulamıyor! Fenerbahçe, Alanya'da dört köşe...
Habere Git

"Yanlış bir karar verdim"

Maçın 35. dakikasında Fer'in yaptığı müdahale ile yerde kalan Serdar Dursun, hakemin penaltı kararının ardından beyaz noktaya geldi. Vuruşunu yapan golcü oyuncu, kaleciye takıldı. Kaçırdığı penaltı hakkında konuşan Dursun, "Bugün de öyle vuracaktım, sonradan kararımı değiştirerek sert köşeye vurmak istedim. Yanlış bir karar verdim, atamadım." dedi.

"İlk 11 oynarsam elimden gelen katkıyı sağlayacağımı düşünüyorum"

Forvet bölgesinde eksiklerin olmasının kendisi için şansa dönüştüğünü belirten Serdar Dursun, teknik direktör Jesus'un kendisine şans verdiğini söyledi. Serdar Dursun, “Bu benim için önemli. Yaklaşık 2 aydır oynamıyorum. İlk 11 oynarsam elimden gelen katkıyı sağlayacağımı düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum." şeklinde konuştu.

"Oynayınca goller, asistler geliyor"

Sözlerine devam eden golcü oyuncu, "Oynayınca goller geliyor, asistler geliyor, kendimi daha rahat hissediyorum. Bugün de zaman zaman kötü oynadım, zaman zaman iyi oynadım. Sonuca bakarsak takım olarak iyi bir maç çıkardık. Ben de katkı sağladığım için mutluyum." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Müthiş son! Fenerbahçe lideri yendi, zirveye geçti
Habere Git

"Trabzonspor maçını kazanıp, önümüze bakmak istiyoruz"

Gün geçtikçe kazanma alışkanlığı kazandıklarını söyleyen Dursun, maçı döndürecek oyuncuların, sistemin ve taktiğin olduğunu ifade etti. Zorlu Trabzonspor deplasmanı ile lige tekrar başlayacaklarını belirten Dursun, “Biz Fenerbahçe olarak bu sene kenetlendik. İyi de futbol oynuyoruz, bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Trabzonspor maçını kazanıp, ilerleyen adımlarla önümüze bakmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Serdar Dursun, Fenerbahçe taraftarı ile iyi bir iletişimleri olduğunu söyledi. Taraftarların kendisini, kendisinin de taraftarları sevdiğini vurgulayan deneyimli oyuncu, arma için elinden geleni yaptığını dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler