Sevilla, Marcao'nun Sakatlandığını Açıkladı! Geri Dönüş Tarihi...

19.12.2022 - 14:51 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 16:04

İspanyol ekibi Sevilla, sezon başında Süper Lig ekibi Galatasaray'dan transfer ettiği savunma oyuncusu Marcao'nun sakatlandığını açıkladı. Detaylar...

Sevilla, Marcao'nun Sakatlandığını Açıkladı! Geri Dönüş Tarihi...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray'dan sezon başında ayrılarak bonservisiyle LaLiga ekibi Sevilla'ya transfer olan genç savunma oyuncusu Marcao, sakatlıktan kurtulamadı. İspanyol ekibi Marcao'nun ne zaman sahalara döneceğini duyurdu. Detaylar...

Ameliyat olacak

Sevilla, hamstring sakatlığı nüksettikten sonra tedavisine başlanan başarılı savunma oyuncusu Marcao'nun bu Cuma ameliyat olacağını duyurdu. Marcao, ameliyat olduktan sonra özel doktorlarla en kısa sürede takıma kazandırılacağı ifade edildi.

3 ay sahalardan uzak kalacak

İspanyol ekibi Sevilla, sezon başında transfer ettiği genç savunma oyuncusu Marcao'nun ameliyat olması sonrası takıma 3 ay sonra katılacağını duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Nelsson'dan Sevilla iddialarına yanıt: "Galatasaray'dan ayrıldığımda..."
Habere Git

Bonservisiyle ayrıldı

Sezon başında Galatasaray'dan 12 milyon euro karşılığında Sevilla'nın yolunu tutan Marcao'nun transferinde 3 milyon euro'luk da bonus bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip bonuslar dahil toplam 15 milyon euro elde edecek.

Sonraki satıştan pay alınacak

Galatasaray, Marcao'nun bonservisiyle gitmesi sonrası oyuncunun sonraki satışına da pay koydu. Cimbom, genç oyuncunun sonraki satışından elde edilecek kârın %10'unu kasasına koyacak.

İlgini Çekebilir
Abdülkerim Bardakcı: "Marcao'nun yerini doldurduğumu düşünüyorum"
Habere Git

Hedefte Nelsson var

Galatasaray'dan savunma oyuncusu Marcao'yu transfer eden İspanyol ekibi Sevilla, diğer savunma oyuncusu Victor Nelsson'u da kadrosuna katmak için Cimbom'a ikinci teklifini sundu. Sezon başında transfer teklifi sunulmuş kabul edilmemişti. Sevilla, devre arasında Nelsson transferini sonlandırmak için ikinci bir teklifle geldi.

Galatasaray 15 milyon'u kabul etmedi

TMW’nin haberine göre, Marcao-Nelsson ikilisini Sevilla'da bir araya getirmeyi planlayan Monchi, Galatasaray'a Danimarkalı stoper için 15 milyon euro teklif etti. Galatasaray gelen teklifi kabul etmedi. Cimbom oyuncunun serbest kalma maddesi ödenmesi halinde takımdan ayrılacağını ifade etti.

20 milyon bekleniliyor

Galatasaray, geçen sezon başında Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya transfer ettiği Nelsson için en az 20 milyon Euro bonservis bedeli beklemeye başladı. Cimbom, 20 milyon sınırında alacağı teklifle Victor Nelsson'un takımdan ayrılmasına izin verecek.

Senin için hazırladığımız haberler