Süleyman Soylu, Yüksel Yıldırım'a Açtığı Davayı Geri Çekti

14.02.2022 - 13:24 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 13:29

İçişleri Başkanı Süleyman Soylu, TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım'a açtığı davayı geri çektiğini açıkladı. İşte detaylar...

Süleyman Soylu, Yüksel Yıldırım'a Açtığı Davayı Geri Çekti

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Ender Gür, İçişleri Başkanı Süleyman Soylu'nun başkan Yüksel Yıldırım'a açtığı davayı geri çektiğini açıkladı.

Yanlış anlaşılma

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Gür, "İçişleri bakanımız sayın Süleyman Soylu’ya formamızı hediye ettik. Kendileri başkanımız Yüksel Yıldırım’a selamlarını ileterek başarılar diledi. Soner Soykan, Veysel Bilen ve bana avukatlarına talimat verdiğini ve yanlış anlaşılmalardan kaynaklı tatsızlığın sona erdiğini ifade etti" ifadelerini kullandı. 

Ne olmuştu?

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım daha önce yaptığı bir açıklamada, "Benim taraftarımı polis stada sokmuyor. 'Neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? dedim. 'Süleyman Soylu'nun oğlu dediler' Emniyet Müdürü, Soylu'nun oğlunun karşısında önümü ilikliyor. Türk Futbolu bitmiş... Söyleyecek bir şey yok" diye konuşmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da 'olmayan' işler! Burak Elmas, Fatih Terim, Okan Buruk...
Habere Git

İçişleri Başkanı Süleyman Soylu da, başkan Yüksel Yıldırım'ın bu açıklamaları sonrası avukatlarına talimat vererek şikayetçi olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler