Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica: "VAR'daki hakemlere ücret ödenmesin"

07.01.2022 - 22:41 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 02:16

Trabzonspor maçını kaybeden Malatyaspor'da, Teknik Direktör Marius Sumudica, penaltı bekledikleri pozisyonu yorumladı. Hoca, VAR hakemlerini eleştirdi.

Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica: "VAR'daki hakemlere ücret ödenmesin"

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçını Trabzonspor karşısında oynayan Yeni Malatyaspor, deplasmandan 1-0 yenilgiyle ayrıldı. Maçın ardından Malatya cephesinde Marius Sumudica, karşılaşmayı değerlendirirken, VAR hakemlerini eleştirdi.

11’de oynayan 6 oyuncumuz yoktu

Karşılaşmanın ardından Trabzonspor'u değerlendiren Sumudica, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi savaştılar. Defansımız da çok iyi çalıştı, Trabzon’da fark yaratan oyuncular olduğunu biliyorduk. Bugün, bizim için zor oldu çünkü 11’de oynayan 6 oyuncumuz yoktu." dedi.

İlgini Çekebilir
Yine Ali Şansalan hedefte! Fenerbahçe: "Bu sezon sorgulanır"
Habere Git

"VAR'daki hakemlere ücret ödenmesin"

Zorlu mücadeleden sonra karşılaşmanın VAR hakemini eleştiren teknik adam, "beIN SPORTS’ta maçın bütün aksiyonlarını seyrettim. Niye son pozisyon, Osman kaleciye gittiği esnada Trabzonsporlu oyuncunun topla hiçbir aksiyonu yoktu, vurdu ve düşürdü, benim için yüzde bir milyon penaltı. 4-5 yıl önce VAR yoktu. VAR'daki hakemlere ücret ödenmesin. Niye oradalar? VAR’daki hakemlerin ödemelerini TFF yapıyor. Hiçbir şey yapmıyorlar. Bence onlara hiçbir ücret ödemesinler. Ne için varlar orada?" diyerek, isyan etti.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor, sosyal medyadan ders verdi!
Habere Git

"Trabzonspor bu maçı kazanmayı haketmedi"

Maçtan sonra isyan eden Sumudica, "Bugün bir penaltı, bir de kırmızı kartımız vardı. Oyuncumuza vuruldu, formasını değiştirdi kan içinde kaldığı için. Hiçbir şey yapılmadı. Trabzonspor çıkar, bizi 3-0 yener, ağzımı açmam, hiçbir şey söylemem ama bugün Trabzonspor bu maçı kazanmayı haketmedi. Penaltımız verilmiyor, VAR, pozisoyonlara bakmıyor bile. Yazık, çok yazık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler