Yine Ali Şansalan hedefte! Fenerbahçe: "Bu sezon sorgulanır"

07.01.2022 - 23:43 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 02:15

Fenerbahçe'den sonra Yeni Malatyaspor da hakem Ali Şansalan'a ateş püskürdü. Sarı lacivertlilerin Asbaşkanı Erol Bilecik, "Bu sezon sorgulanır" açıklaması yaptı.

Yine Ali Şansalan hedefte! Fenerbahçe: "Bu sezon sorgulanır"

AJANSSPOR HABER

Lider Trabzonspor'un kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından konuk ekip VAR'da bulunan Ali Şansalan'a isyan etti. Maçın son anlarında Yeni Malatyaspor, Hüseyin Türkmen'in ceza alanında yaptığı müdühale için penaltı itirazında bulundu.

Sumudica: Yüzde bir milyon penaltı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, maçın tartışmalı pozisyonlarını seyrettiğini belirterek "Son dakikada Osman kaleciye gittiği esnada Trabzonsporlu oyuncunun topla hiçbir aksiyonu yoktu, vurdu ve düşürdü. Benim için yüzde bir milyon penaltı" diye konuştu.

"VAR'daki hakem niye orada?"

VAR'da bulunan Ali Şansalan'a sert sözlerle yüklenen Smudica,  şunları  söyledi: "4-5 yıl önce VAR yoktu. VAR'daki hakemlere ücret ödenmesin. Niye oradalar? VAR’daki hakemlerin ödemelerini TFF yapıyor. Hiçbir şey yapmıyorlar. Bence onlara hiçbir ücret ödemesinler. Ne için varlar orada?"

İlgini Çekebilir
Sumudica isyan etti: "Yüzde 1 milyon penaltı. Bunlara para ödemeyin"
Habere Git

Erol Bilecik'ten mesaj: Bu sezon sorgulanır

Fenerbahçe Asbaşkanı Erol Bilecik, Trabzonspor -Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamayaptı. Bilecik. "Adil bir yönetim mi yoksa bu sezona özel bir yaklaşım mı diye tarafsızca baktığınızda, her şeyin ortada olduğu açıktır!  Üstelik sezon başından beri pek çok maçta yaşananlarla bu sabittir. Bu sezonun inandırıcılığı sorgulanır!" dedi.

TFF-MHK öncülüğünde yürümüyor adeta koşuyor

Fenerbahçe yöneticisi Özgür Özaktaç da şunları yazdı: "Bugün, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile başlayan çarpık düzen ve adaletsizlik Yeni Malatyaspor maçında bir kez daha net şekilde ortaya çıktı. Trabzonspor, tüm Anadolu takımları adına şampiyon olacak yalanıyla, TFF-MHK öncülüğünde yürümüyor adeta koşuyor! Yazık!"

 Ali Şansalan'ın masa başında olduğu maçlar

Ali Şansalan'ın bu sezon VAR olarak görev yaptığı karşılaşmalar şöyle: 

Galatasaray-Hatayspor 2-1

Antalyaspor-Beşiktaş 2-3

Başakşehir-Fenerbahçe 2-0

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor 1-0

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor, sosyal medyadan ders verdi!
Habere Git

Trabzon-Fenerbahçe maçını yönetmişti

Hakem Ali Şansalan, Trabzonspor'un kendi sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın orta hakemiydi. Kim Man-Jae'ye 20 dakika içinde iki sarı kart göstererek oyundan ihraç eden Şanslan'a Fenerbahçe tarafı büyük tepki göstermişti.

Koç, 'Ali Şansalan değil Ali Maç alan' demişti

Sadece kırmızı kart değil hakemin maç içinde Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gösterdiği tavır farklılığıana da isyan eden Koç, Ali Şansalan için " Onun ismi benim için bundan sonra Ali Maç alan'dır" ifadesini kullanmıştı.

Ali Şansalan son haftalarda hep görev aldı

Süper Lig'de en çok görev alan hakemlerden biri olan Ali Şansalan, 9. haftadaki Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasından sonra Süper Lig'de 5 hafta maç alamadı. 14. hafta Antalyaspor-Alanyaspor maçıyla Süper Lig'e dönen Şansalan 16. hafta Beşiktaş-Kayserispor, 17. hafta Kasımpaşa-Sivasspor, 18. hafta Altay-Trabzonspor ve 19. hafta Galatasaray-Antalyaspor maçlarını yönetti. Şansalan, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 1-0 yenerek elediği maç da düdük çalan isimdi.

Senin için hazırladığımız haberler