İşte TFF'nin Stefan Kuntz'a ödeyeceği tazminat!

18.09.2023 - 09:34 | Son Güncellenme: 18.09.2023 - 09:43

TFF'nin A Milli Takım ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan ancak yollarını ayırma kararını aldığı Stefan Kuntz'a ödeyeceği tazminat ücreti belli oldu...

İşte TFF'nin Stefan Kuntz'a ödeyeceği tazminat!

EURO 2024 finalleri yolunda A Milli Takımımız'ın Ermenistan ile sahasında 1-1 berabere kalması ve ardından da özel maçta Japonya'ya 4-2 mağlup olması sonrası teknik direktör Stefan Kuntz, yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu da (TFF) bu eleştirilerden nasibini almıştı.

Stefan Kuntz dönemi sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu, gelen bu tepkiler sonrası Alman teknik adamla yollarını ayırma kararı aldı.

Stefan Kuntz'a ayrılığı tebliğ edildi

İlgini Çekebilir
Kuntz'un sonunu hazırlayan unsurlar neydi, neden görevine son verildi?
Habere Git

Oyuncular hakkındaki açıklamaları bağı kopardı

TFF yönetimi Ekim ayındaki kritik maçlara kadar Stefan Kuntz'un takımın başında kalmasını düşünüyordu ancak son basın toplantısında oyuncularla ilgili yaptığı açıklamadan sonra takım ile hoca arasındaki bağın koptuğunu gördü ve ayrılık kararı aldı.

"Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil!"

Kuntz, Japonya'ya 4-2 kaybettiğimiz özel maçın ardından basın toplantısında oyuncularını eleştirerek, "Kulakları tıkamaktansa, gözleri açmak önemli. Oyuncular, yüzde 100'ünü verecek seviyeye gelmeli. Yüzde 100'lerini vermiyorsa, bu canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil!" ifadelerini kullanmıştı.

Stefan Kuntz'un alacağı tazminat belli oldu

Stefan Kuntz'un alacağı tazminat ücreti belli oldu. Sabah'ta yer alan habere göre; bir yıl daha sözleşmesi bulunan 60 yaşındaki Alman teknik adam, TFF'den 1.2 milyon Euro tazminat alacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi!
Habere Git

Teknik direktör adayları

A Milli Takım için yerli adaylar arasında favori daha önce de Ay-Yıldızlılar'ı çalıştıran Abdullah Avcı... TFF yönetimi içerisinde yabancı teknik adam olmasını isteyenler de var, bu isimler Vincenzo Montella ismini öne çıkarıyor. İki hoca arasında daha önde olan Abdullah Avcı... TFF yönetimi vakit kaybetmeden 1-2 gün içerisinde yeni hocayı belirleyecek.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi şu an yurtdışında bulunuyor. TFF yönetimi bu gece online bir toplantı gerçekleştirecek hoca süreçle ilgili görüşme yapılacak ardından Salı günü yönetim kurulu bir araya gelecek ve milli takımın yeni teknik direktörüne nihai karar verilecek.

Senin için hazırladığımız haberler