Transfer haberleri | Semih Kaya Galatasaray'a döndü

03.02.2022 - 14:15 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 14:52

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Semih Kaya'yı transfer edilmesini isteyerek kadroya katılmasını sağladı.

Transfer haberleri | Semih Kaya Galatasaray'a döndü

Burhan Can TERZİ -AJANSSPOR

Devre arası transfer döneminde Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis ve Inaki Pena'yı kadrosuna katan Galatasaray, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Semih Kaya'yı da transfer etti. Teknik Direktör Domenec Torrent'in hem sağ bek hem stoper oynayan ve Galatasaray altyapısından yetişen futbolcuyu istediğini belirtmesi transfer kararında etken oldu.

Semih Kaya: Önemli olan yuvaya dönmek

Sarı Kırmızılıların Semih Kaya'yı kısa süre içinde resmen açıklaması bekleniyor. Semih Kaya'nın Galatasaray'dan maddi beklentisi olmadığı ve "Benim için önemli olan yuvama dönmek" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Galatasaray alt yapısında yetişti

Galatasaray alt yapısında yetişen Semih Kaya, ilk kez 2009 yılında A Takım formasını giymişti. Semih Kaya, Galatasaray'la birlikte ligde 5 şampiyonluk sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Antalya'da şok!
Habere Git

Semih Kaya'nın kariyeri

2017’de Çekya takımlarından Slavia Prag’a 2 milyon euro karşılığında transfer olmuş ve Ocak 2019’da kiralık olarak Galatasaray’a gelmişti. Kaya, 2020 sezonu başında bedelsiz olarak Yeni Malatyaspor’a transfer olmuştu. Kariyerinde 5 lig şampiyonluğu 4 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa buluna Semih, bir kez de Çekya Ligi şampiyonluğu elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler