Cenk Tosun Ağlayarak Sahayı Terk Etti

07.06.2023 - 23:04 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 00:25

Beşiktaş haberleri... Süper Lig'in 38'in haftasında Konyaspor ile sahasında berabere kalan Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun sakatlandı ve ağlayarak sahayı terk etti.

Cenk Tosun Ağlayarak Sahayı Terk Etti

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı ve ligi 3. sırada tamamladı.

Cenk Tosun sedyeyle çıktı

Siyah-beyazlı takımda Cenk Tosun, karşılaşmanın uzatma dakikalarında sakatlandı ve sahayı sedyeyle terk etti.

Bugün doğum günü olan golcü oyuncu, 90+2. dakikada yerini Kerem Atakan Kesgin'e bıraktı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş: "Cenk'in durumu iyi görünmüyor"
Habere Git

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma sonrası Cenk Tosun'un sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: "Üst adalede bir yırtık olacağı söyleniyor"

Milli futbolcunun durumunun ciddi olduğunu söyleyen Güneş, "MR’ı çekilecek ama görüntü itibarıyla ön üst adalede bir yırtık olacağı söyleniyor. Milli maçta olamaz. Şu andaki durumu sıkıntılı gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Letonya ve Galler maçlarında yok

Konyaspor karşılaşmasında sakatlanan Cenk Tosun, A Milli Takım'ın Letonya ve Galler karşısında forma giyemeyecek. Bilindiği üzere Getafe forması giyen Enes Ünal da çapraz bağlarından sakatlanmış ve ameliyat olmuştu.

Milli takımımız Letonya ile 16 Haziran Cuma, Galler ile ise 19 Haziran Pazartesi karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Atiba Hutchinson, Beşiktaş'a veda etti
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kara Kartal ile bu sezon başarılı bir sezon geçiren 32 yaşındaki golcü oyuncu, forma giydiği 34 karşılaşmada 18 gol ve 3 asist kaydetti.

Tosun Paşa, 2020-21 sezonun 34. haftasında Beşiktaş'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda 4-2 mağlup ettiği maçta dizinden sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı. Milli oyuncu bu sezon da Giresunspor maçında kasığından sakatlanmış ve Trabzonspor, Hatayspor karşılaşmalarında forma giyememişti.

Senin için hazırladığımız haberler