Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Rayyan Baniya'yı KAP'a bildirdi

16.08.2023 - 16:19 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 17:06

Transfer haberleri... Trabzonspor, iki transferi KAP'a bildirdi. Bordo-mavili takım Taxiarchis Fountas ve Rayyan Baniya ile görüşmelere başladı. Detaylar.

Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Rayyan Baniya'yı KAP'a bildirdi

Gün içerisinde Manolis Siopis ile yollarını ayıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, profesyonel futbolcular Taxiarchis Fountas ve Rayyan Baniya ile transfer konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu.

Trabzonspor, Fountas ve Baniya ile görüşmelere başladı

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, serbest statüdeki profesyonel futbolcu Taxiarchis Fountas'in kulübe transferi konusunda görüşmelere başlandığı belirtildi.

Açıklamada Rayyan Baniya'ya ilişkin ise "Profesyonel futbolcu Rayyan Baniya'nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadesine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor 2 transferi KAP'a bildirdi!
Habere Git

Fountas, dün İstanbul'a geldi

Bordo-Mavili takımın görüşmelerine başladığı Taxiarchis Fountas, transfer sürecini ilerletmek için dün İstanbul'a gelmişti. İlk maçını oynamak için sabırsızlandığını aktaran Yunan oyuncu, "Her şey tamam. Milli takımdan beraber forma giydiğim arkadaşlarım Bakasetas, Siopis ve Kourbelis ile konuştum ve Kourbelisi de satın aldılar. 

"Taraftarlarımız gerçekten tam bir çılgın"

Onlar Trabzonspor için ülkenin en güzel takımı olduğunu söylediler. Taraftarlarımız gerçekten tam bir çılgın. Ben de stadyumda oynayacağım ilk maçımı bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

Taxiarchis Fountas'ın forma giydiği takımlar

Son olarak MLS'te D.C. United forması giyen forvet arkası mevkisinde görev yapan Taxiarchis Fountas, çıktığı 38 karşılaşmada 18 gol ve 1 asist kaydetti. Yunan oyuncu daha önce SK Rapid Wien, Panionios Athen AEK, Asteras Tripolis, SKN St. Pölten, SG Sonnenhof Großaspach, SV Grödig, FC Liefering ve Red Bull Salzburg formalarını da giydi.

İlgini Çekebilir
Federasyon başkanına zimmet suçlaması
Habere Git

Yunanistan Milli Takımı kariyeri

Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Fountas, oynadığı 14 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi

Rayyan Baniya'nın forma giydiği takımlar

Trabzonspor'un transfer görüşmelerine başladığı savunma oyuncusu Rayyan Baniya ise kariyerinde Verona, Mantova ve Renate gibi takımlarının da formalarını giydi.

Karagümrük formasıyla 33 maça çıkan başarılı oyuncu 2 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Chelsea'den ayrıldı, Galatasaray için Türkiye'ye geliyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler