Abdülkadir Parmak hangi takıma transfer olacak? Veda mesajı yayınladı

07.01.2022 - 12:18 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 13:58

Abdülkadir Parmak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı. 27 yaşındaki futbolcunun Karagümrük ile görüştüğü biliniyor.

Abdülkadir Parmak hangi takıma transfer olacak? Veda mesajı yayınladı

Karadeniz ekibinde sezonun ilk yarısında forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli oyuncu Abdülkadir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı.

"Hocamla aldığımız ortak karar..."

Trabzonspor'un kısa süre önce kiralık olarak transfer görüşmelerine izin verdiği 27 yaşındaki oyuncu bugün instagram hesasından yaptığı açıklamada "Sayın hocam Abdullah Avcı ile almış olduğumuz ortak karar çerçevesinde sezon sonuna kadar 61 numaralı formamdan ayrılıyorum." ifadelerini kullandı.

6 maçta 44 dakika oynadı

Geçtiğimiz yıl Trabzonspor formasıyla 28 maça çıkan Abdülkadir Parmak, bu sezon ise 6 maçta sadece 44 dakika süre alabildi.
 

Karagümrük'e yakın

Süper Lig'den Giresunspor, Kayserispor ve Konyaspor başta olmak üzere birçok takımın kiralama teklifi yaptığı belirtilen, Abdulkadir'in son olarak Fatih Karagümrük ile görüşme halinde olduğu ve bir aksilik olmaması halinde İstanbul ekibine imza atacağı öğrenildi.

Kadro dışı kalmıştı

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun 36. haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçta disiplinsiz hareketleri nedeniyle Abdülkadir'i kadro dışı bırakarak, 125 bin TL para cezası vermişti. 

Abdülkadir Parmak neden kadro dışı kaldı?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçında Abdülkadir Parmak'ı oyuna almak istedi. Ancak 27 yaşındaki futbolcu oyuna girmek istemeyince ipler gerildi.

Senin için hazırladığımız haberler