Trabzonspor, Milvest Akaryakıt Finans sponsorluk anlaşmasını revize etti! 2 milyon Euro...

16.08.2023 - 17:22 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 17:26

Trabzonspor, Milvest Akaryakıt Finans arasında daha önce yapılan reklam ve sponsorluk anlaşmasının haklar ve ödemeler kısımlarının revize edildiğini açıkladı.

Trabzonspor, Milvest Akaryakıt Finans sponsorluk anlaşmasını revize etti! 2 milyon Euro...

Trabzonspor, Milvest Akaryakıt Finans ve Dış Ticaret A.Ş ile yaptığı reklam ve sponsorluk anlaşmasının haklar ve ödemeler kısımlarının revize edildiğini duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Reklam ve sponsorluk anlaşması revize edildi

"Şirketimiz ile Milvest Akaryakıt Finans ve Dış Ticaret A.Ş arasında daha önce yapılan reklam ve sponsorluk anlaşmasının haklar ve ödemeler kısımları revize edilmiştir. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor 2 transferi KAP'a bildirdi!
Habere Git

Milvest A.Ş, Trabzonspor'a 2 milyon Euro ödeyecek

Yapılan ek protokol ile Milvest A.Ş Profesyonel Futbol A takımımızın oynayacağı resmi ve özel maçlarda giyecek olduğu çoraplardaki reklam alanının kullanımı ve diğer çeşitli reklam ve iletişim hakları karşılığında şirketimize ilave olarak 1 milyon Euro+KDV daha ödeyecek olup böylelikle Milvest A.Ş şirketimize toplamda 2 milyon Euro+KDV ödeme yapacaktır."

Trabzonspor, Fountas ve Baniya ile transferleri için görüşmelere başladı

Öte yandan Trabzonspor, profesyonel futbolcular Taxiarchis Fountas ve Rayyan Baniya ile transfer konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, serbest statüdeki profesyonel futbolcu Taxiarchis Fountas'in kulübe transferi konusunda görüşmelere başlandığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Sevilla'dan Uğurcan Çakır hamlesi! Resmi görüşmeler başladı
Habere Git

Açıklamada Rayyan Baniya'ya ilişkin ise "Profesyonel futbolcu Rayyan Baniya'nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadesine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler