İşte Trabzonspor'un Edin Visca Teklifi!

30.12.2021 - 10:10 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 10:44

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Bordo mavililerin, Medipol Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca için yaptığı transfer teklifi ortaya çıktı.

İşte Trabzonspor'un Edin Visca Teklifi!

Trabzonspor, Başakşehir'den ayrılması gündemde olan Edin Visca için hamlelerine devam ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın "isterim" dediği için Visca için görüşen Bordo Mavililer, Başakşehir'den fiyatı indirmesini bekliyor.

Başakşehir 8'den 6'ya düştü

61Saat'in haberine göre; 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki oyuncu için ilk etapta 8 milyon Euro'dan kapyı açan Başakşehir daha sonra bu fiyatı 6 milyon Euro seviyelerine çekti.

İlgini Çekebilir
Efecan Karaca'nın transferinin açıklanması an meselesi
Habere Git

Trabzonspor 3 milyon euro teklif etti

Trabzonspor Kulübü ise Başakşehirli yetkililere "3 milyon Euro verebiliriz" yanıtını iletti. Başakşehir cephesi Trabzonspor'un verdiği teklifi değerlendirmeye alırken, Fenerbahçe'den de 5 milyon Euro' seviyelerinde sözlü teklif aldıklarını Trabzonspor'a ilettiler.

İrfan Can Kahveci taktiği

Geçtiğimiz sezon İrfan Can Kahveci transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında da aynı yolu izleyerek fiyat artıran Başakşehir, Visca transferinde de aynı yolu izliyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Portolu stoper
Habere Git

Bir de futbolcu verilecek

Bu arada Trabzonspor'un ayrıca Başakşehir Kulübü'ne Visca karşılığında paranın yanı sıra bir de oyuncu vereceği gelen bilgiler arasında. 

Senin için hazırladığımız haberler