Trabzonspor'da Trezeguet: "Doktorumuz demişti... Gol atınca ona koştum"

10.12.2023 - 21:41 | Son Güncellenme: 10.12.2023 - 21:44

Son dakika | Trabzonspor, Süper Lig'de Gaziantep'i deplasmanda 3-1 yendi. Maçta 1 gol atan Trezeguet maçın ardından açıklama yaptı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Trezeguet: "Doktorumuz demişti... Gol atınca ona koştum"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Gaziantep ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer, mücadeleyi 3-1 kazandı. Trabzonspor'un 3'üncü golünü atan Trezeguet, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Herkes forması için elinden gelen en iyi mücadeleyi verdi"

Trezeguet, "Bugün herkes forması için elinden gelen en iyi mücadeleyi vermeye çalıştı. Bütün takım arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti. Umarım bu mücadeleyi önümüzdeki maçlarda da devam ettiririz" ifadelerini kullandı.

"Kimin gol attığı önemli değil"

Trezeguet, "Bugün kimin gol attığı ya da kimin ne yaptığı çok önemli değil aslında çünkü bugün önemli olan şey kişiler değil, takımdı. Bugün sahadaki herkes mücadele etti, herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Kulübedeki herkes elinden geleni yapamay çalıştı. Bugün buraya galibiyet için geldik. Takım bunu zaten veriyordu. Çok iyi de performans sergiledik" dedi.

İlgini Çekebilir
Bakasetas: "6-7'ye gidebilecek bir maçtı"
Habere Git

"Doktorumuz gol atacaksın demişti"

Gol sevinci hakkında konuşan başarılı futbolcu, "Devre arasında doktorumuzla konuştuğumuzda bana gol atacaksın demişti, dolayısıyla gol atınca ben de ona koştum" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler