Güney Koreli futbol yazarı Jason Hanshin Lee'den VAR eleştirisi

08.10.2022 - 23:12 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 00:33

Beşiktaş Giresunspor'u 1-0 mağlup ederken Oğulcan Çağlayan'ın golü VAR kararının ardından iptal edildi. Güney Koreli Jason Hanshin Lee bu kararı eleştirdi.

Güney Koreli futbol yazarı Jason Hanshin Lee'den VAR eleştirisi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Giresunspor ile karşılaştı. 34.dakikada Tayyip Talha Sanuç'un attığı golle siyah beyazlılar üç puanı alırken Giresunspor'un Oğulcan Çağlayan ile 90. dakikada bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

El öndeyse ofsayt olmaması gerekiyor

Giresunspor cephesi ofsayt kararına tepki gösterirken maçın ardından golün sahibi Oğulcan Çağlayan "Maç oynanırken ofsayt kuralı değişmediyse, el öndeyse ofsayt olmaması gerekiyor. Yanlış biliyorsam özür dilerim." derken Güney Koreli futbol yazarı Jason Hanshin Lee bir tweet ile bu kararı eleştirdi. 

İlgini Çekebilir
Giresunspor Beşiktaş maçında eşine az rastlanır olay!
Habere Git

Türkiye'deki VAR artık oyuncuların tırnaklarına bakıyor

Jason Hanshin Lee tweetinde "Türkiye'deki VAR artık oyuncuların tırnaklarına bakıyor. Dürüst olmak gerekirse, Fenerbahçe'nin oynamadığı diğer Süper Lig maçlarını izlemiyorum çünkü hakemlik bazen utanç verici olabiliyor. Gerçek bir utanç çünkü taraftarlar çok daha iyisini hak ediyor." diyerek gol kararının VAR ile iptal edilmesini eleştirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler