Beşiktaş, Josef de Souza ile 1 yıl daha devam etmek istiyor

04.12.2022 - 10:11 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 10:15

Transfer haberi... Beşiktaş'ta Ankaragücü maçından sonra Türkiye'den ayrılacağını açıklayan Brezilyalı Josef de Souza'ya 1 yıl daha kalması için teklif yapılacak.

Beşiktaş, Josef de Souza ile 1 yıl daha devam etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde bir yandan bu sezonun geri kalanına hazırlanıyor bir yandan da gelecek yılın planlarını yapıyor. Bu doğrultuda takım kaptanlarından olan Kanadalı Atiba Hutchinson ve Brezilyalı Josef de Souza ile ilgili flaş bir karar alındı.

Gelecek sezon Atiba yok

Sabah'ın haberine göre, Kanada Milli Takımı'nda Dünya Kupası'nda forma giyen Atiba Hutchinson ile gelecek yıl devam edilmeyecek. 

Şenol Güneş, Josef de Souza'nın kalmasını istedi

Şenol Güneş, Atiba'nın gitmesinden sonra Beşiktaş'ta oyunculara örnek olabilecek tecrübeli bir ismin kadroda bulunması gerektiğini belirterek Josef de Souza ile sözleşme uzatılmasını istedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta hedef 3 yıldızdan 2'si
Habere Git

Maaşı düşürülecek

Beşiktaş yönetiminin bu sezon 1.6  milyon Euro maaş alan Souza'ya yapacağı teklifin daha düşük olacağı öğrenildi. Siyah beyazlılar, 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu 1 milyon Euro'ya yakın bir para önerecek. 

Josef de Souza kalacak mı?

Şenol Güneş'in özellikle kalmasını istediği Josef de Souza'nın teklife ne yanıt vereceği bilinmiyor. Ankaragücü deplasmanında yaşadıklarından sonra Josef de Souza Türkiye'den sezon sonu ayrılmak istediğini söylemişti.

Ankaragücü maçında ne oldu?

Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı Ankaragücü maçından sonra bir holigan sahaya girerek hakem Mete Kalkavan ve futbolculara saldırı girişiminde bulundu. Josef de Souza, saldırganı iterek etkisiz hale getirdi. Ancak hakem Mete Kalkavan, Brezilyalı futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

İlgini Çekebilir
Kandemir de gitti Beşiktaş'ın projesi çöktü
Habere Git

"Kendimi güvende hissetmiyorum" dedi, ayrılacağını açıkladı

Josef de Souza, kırmızı kart yüzünden aldığı cezadan sonra Türkiye'den sezon sonu ayrılacağını söylemişti. Brezilyalı futbolcu, "Kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğimi kalbimi çok acıtıyor olsa bile" demişti.

Josef de Souza'nın Beşiktaş performansı

33 yaşındaki defnasif orta saha Josef de Souza, bu sezon Beşiktaş formasıyla 8 karşılaşmada oynadı. 1 asist yaptı. Sezon başında sakatlığı bulunan futbolcunun Ankaragücü maçından sonra performansı düştü. 

Senin için hazırladığımız haberler