Ümit Davala'dan Cengiz'e yanıt: 'Gülüyoruz ağlanacak halinize'

21.05.2021 - 20:53 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 21:01

Galatasaray'da Ümit Davala paylaşımıyla Mustafa Cengiz'e cevap verdi. Peki Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile ilgili neler söyledi?

Ümit Davala'dan Cengiz'e yanıt: 'Gülüyoruz ağlanacak halinize'

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün düzenlediği basın toplantısında teknik direktör Fatih Terim ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve "Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum" dedi. 

 

Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala, Cengiz’in bu açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

 

 

Fatih Terim ile birlikte olan bir fotoğrafını paylaşan Davala, ‘Gülüyoruz ağlanacak halinize’ notunu da düştü. 

 

Ümit Davala'nın paylaşımı:

Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile ilgili neler söyledi? 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Teknik Direktör Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmediğini açıklayarak, "Ben olduğum sürece asla sözleşme uzatmam. Çünkü ben onun düşmanıymışım. Ama bir şart var. Çıkar özür diler, yanlış anlaşıldığını söyler, oturur o zaman konuşuruz. Görüşebiliriz. Benim de inanmam gerekiyor" dedi.

 

 

'Konuştukların, yaptıkların netice veriyor, eserinle övünebilirsin'

Türk Telekom Stadyumu’nda gündem ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Galatasaray başkanı, ''Fatih Hoca'dan biz hiç bunu beklemedik. Ben 6 gündür hastanedeyim. İki tane beyinde çıkmış. Sevgili hocam, etkili konuşma yaptın. Düşmanlarını duman ediyorsun. Seni yürekten tebrik ediyorum. Bunu başardın. Konuştukların, yaptıkların netice veriyor, eserinle övünebilirsin. Niye yapıyorsun, yapma hoca! Bir kere geçmiş olsuna gelmedin. Oğlumu aradın, ‘Onun için oynayacağız’ dedin. Onun için 8 kere yenildik'' ifadelerini kullandı.

 

CENGİZ'İN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Terim'den açıklama bekleniyor

Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz'in bugünkü açıklamalarından sonra bir cevap verme kararı aldı. Ancak şu an nasıl, ne zaman yapılacağı konusunda istişareler devam ediyor.  
 

İlgini Çekebilir
İpler nerede koptu! Terim yanıt verecek mi?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler