Ümraniyespor, Manchester United'tan Cristiano Ronaldo'yu Çağırdı

16.11.2022 - 00:49 | Son Güncellenme: 16.11.2022 - 01:10

Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor, Manchester United'ta yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Cristiano Ronaldo'yu Ümraniye'ye çağırdı. İşte detaylar...

Ümraniyespor, Manchester United'tan Cristiano Ronaldo'yu Çağırdı

AJANSSPOR HABER

Yaptığı açıklamalarla Premier Lig devi Manchester United'ta deprem etkisi yaratan dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo'ya Süper Lig ekibi talip oldu. Sosyal medyadan Ronaldo'ya mesaj gönderen Ümraniyespor, yıldız oyuncuyu kulübe davet etti.

Ronaldo'ya Ümraniyespor forması

Fotoğraf uygulaması ile Cristiano Ronaldo'ya Ümraniyespor forması giydiren İstanbul temsilcisi, sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

"Ümraniye'ye gel Ronaldo"

Ümraniyespor, yaptığı paylaşıma ise "Ümraniye'ye gel Ronaldo. Burada hain yok. Sadece barış var." notunu bıraktı.

İlgini Çekebilir
Kriz bitiyor! Ronaldo'nun yerine o geliyor...
Habere Git

Ronaldo ne demişti?

Talk TV'ye konuşarak Manchester United'da yaşadığı sorunları dile getiren Cristiano Ronaldo, teknik direktör Eric ten Hag, takımın başına geçici olarak gelen ve daha sonra görevine son verilen Ralf Rangnick ve kulüp yönetimi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ayrıca Ronaldo, İngiliz kulüpten eski takım arkadaşları Wayne Rooney ile Gary Neville hakkında da sert konuştu.

Ralf Rangnick'in daha önce hiç ismini duymadığını belirten Ronaldo, Eric ten Hag'a ise saygı duymadığını ifade etti. Kulüp yönetimi tarafından ihanete uğradığını ve bu durum karşısında fazlasıyla üzüldüğünü vurgulayan süperstar, bu açıklamlamaları ile Manchester United yönetimi, teknik heyet ve takım arkadaşlarının tepkisini çekti.

Senin için hazırladığımız haberler