Fenerbahçe'den Ayrılan Enner Valencia, Internacional'e Transfer Oldu

13.06.2023 - 09:43 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 11:01

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile bu sezon gol kralı olan Enner Valencia, Internacional'e transfer oldu. Brezilya ekibi, Valencia'yı resmen duyurdu.

Fenerbahçe'den Ayrılan Enner Valencia, Internacional'e Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Sözleşmesinin sona ermesiyle Fenerbahçe ile yollarını ayıran Enner Valencia, Brezilya Ligi ekiplerinden Internacional ile anlaşma sağladı. Internacional, Valencia transferini resmen duyurdu.

Internacional ile 3 yıllık sözleşme

Enner Valencia, Internacional ile 3 yıllık kontrat imzaladı. Ekvadorlu golcü, Fenerbahçe'den de 3 yıllık sözleşme istemiş ancak Sarı-Lacivertli takım 2+1 yıllık kontrattan fazlasını öneremeyeceğini belirtmişti.

Kanarya'da rekoru egale etti

Enner Valencia, Fenerbahçe'den ayrılmadan önce kulüp rekorunu egale etti. Bir sezonda 29 kez rakip fileleri havalandıran Valencia, Aykut Kocaman'ın ardından Fenerbahçe formasıyla bunu başarabilen ikinci futbolcu oldu.

İlgini Çekebilir
TFF seçimine tek adayla giriliyor, isim belli oldu!
Habere Git

Süper Lig'de gol kralı oldu

Süper Lig'in bu sezonuna iyi başlayan ve sezon geneli gol krallığı listesinde zirvede yer alan Valencia, 1 kez hat-trick yaparken, 1 maçta da rakip filelere 4 gol atma başarısı gösterdi. 6 mücadelede 2'şer gol atan Valencia, 31 Süper Lig maçında 29 gole imza attı. 33 yaşındaki futbolcunun Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Kahveci önce paylaştı, sonra kaldırdı!
Habere Git

Fenerbahçe'den Valencia'ya teşekkür

Fenerbahçe, Internacional'e imza atan Valencia'ya teşekkür etti. Yapılan paylaşımda, "3 sezon boyunca formamızı terleten, bu sezon gösterdiği performans ile adını Fenerbahçe Tarihine yazdıran Enner Valencia’ya kulübümüze kattıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler