Beşiktaş'ta Valerien Ismael, Giresunspor maçı sonrası konuştu

08.10.2022 - 22:46 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 22:51

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Giresunspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Valerien Ismael, karşılaşmada oyuncuların sakatlığından dert yandı. İşte detaylar

Beşiktaş'ta Valerien Ismael, Giresunspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. 3 maç sonra kazanan Valerien Ismael'in öğrencileri, 18 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. 

Karşılaşma sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

"4-0 olabilecek bir maçtı"

Karşılaşmada Sais ve Emre Can'ın sakatlığının kendilerini zora soktuğunu dile getiren Ismael "Zor bir maçtı ama rakipten kaynaklı değildi, zeminden kaynaklıydı. Daha fazla gol atmamız gerekiyordu. 4-0 olabilecek bir maçtı. Sais'in bir sakatlığı oldu, Emre Can girdi o da sakatlandı. Sakat olarak oynadı. Bir kişi eksik oynadık diyebilirim. Bu durumdan dolayı son anlarda zorluk yaşadık. Rakibin attığı ve ofsayt sebebiyle sayılmayan bir gol vardı. " dedi.

İlgini Çekebilir
Giresunspor Beşiktaş maçında eşine az rastlanır olay!
Habere Git

"Bir maç içinde iki stoperi kapatmak üzücü"

Siyah beyazlı ekibin yeterince kadro derinliğinin olduğunu ifade eden Ismael "Kulübemiz bugün daha zengindi. Herkes yavaş yavaş geri dönüyor. 2 stoperimizin sakatlanmış olması başka bir oyuncumuza şans doğuracak. Bir maç içinde iki stoperi kapatmak üzücü ama olan oldu. Yeterince kadro derinliğimiz var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler