Valerien Ismael kararını verdi: Beşiktaş’ta N'Koudou yerine kim oynayacak?

01.10.2022 - 10:42 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 11:16

Beşiktaş'ta Valerien Ismael’in sakat Kevin N'Koudou’nun yerine düşündüğü iki isim var: Nathan Redmond ve Cenk Tosun. Rachid Ghezzal ise hazır olmadığı için 11'de oynatılmayacak.

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ta milli takımdan sakat dönen Kevin N'Koudou planları bozdu.  Teknik Direktör Valerien Ismael, Fenerbahçe derbisi öncesi sol kanatta kimin oynayacağı konusunda kararını verdi. Nathan Redmond ilk 11’e en yakın isim olarak gösteriliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde 16 yıl sonra dejavu!
Habere Git

N'Koudou sakat döndü

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş’ta sakatlık sorunu yaşanıyor. Kamerun Milli Takımı’ndan sakat dönen N'Koudou yerine kimin görev yapacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Rachid Ghezzal hazır değil

Ismael’in alternatiflerinden biri sakatlığını atlatarak anterenmanlara baxşlayan Rachid Ghezzal’i ilk 11’de görevlendirilmesi. Ancak henüz tam anlamıyla hazır olmayan Ghezzal çok gerekli olmadıkça riske atılmayacak.

İlgini Çekebilir
Görevden alındı, geri getirildi! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine verildi
Habere Git

Cenk Tosun kulübede

Beşiktaş’ın bir başka alternatifi Cenk Tosun’u sol kanatta değerlendirmek. Şenol Güneş döneminde bu bölgede oynayan Cenk Tosun’a Ismael sıcak bakmıyor.  Fransız teknik direktör Muleka ile benzer özellik taşıdığı gerekçesiyle Cenk Tosun’u kulübede tutacak.

Forma Redmond’un

İlk 11 için öne çıkan isimse Southapton’dan kiralık olarak kadroya katılan Nathan Redmond. İngiliz futbolcunun elinin kırıldığı ve bu yüzden takımdan ayrı kalacağı açıklanmıştı. Ancak Redmond, özel bandajla antrenmalara katıldı ve iyi bir performans gösterdi. Ismael’in Redmond’u Cenk Tosun’un önünde gördüğü belirtiliyor. 

Redmond’un Beşiktaş performansı

28 yaşındaki Redmond, bu sezon Beşiktaş'ın 1-0 yenildiği Başakşehir ve 2-2 berabere kaldığı İstanbulspor karşılaşmalarıda  yedek kulübesinden gelerek 61 dakika sahada kaldı. Takımına gol ya da asist katkısı yapamadı. 

Redmond’un Southampton performansı

Redmond geçen sezon Southampton formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkmıştı. Oyuncu, 3 kez gol sevince yaşarken takımına 6 asistle katkıda bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler