Fenerbahçe'de Vefa Küçük Radyospor'da Aygün Özipek'in Konuğu

09.04.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 18:23

Fenerbahçe'de Uğur Dündar'ın seçilmesi ile 8 yıllık Divan Kurulu Başkanlığı son bulan Vefa Küçük, Radyospor'da Aygün Özipek'in canlı yayın konuğu olacak.

Fenerbahçe'de Vefa Küçük Radyospor'da Aygün Özipek'in Konuğu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçimlerinde yeni başkan belli oldu. 8 yıl boyunca Divan Kurulu Başkanı olarak Fenerbahçe'ye hizmet eden Vefa Küçük'ün dönemi sona ererken, Uğur Dündar yeni başkan olarak seçildi.

Vefa Küçük canlı yayın konuğu

Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Vefa Küçük, Pazartesi günü, Radyospor'da Aygün Özipek'in canlı yayın konuğu olacak. Vefa Küçük'ün konuk olduğu program, saat 11.00'da başlayacak.

Aziz Yıldırım'a 1 oyla kaybetti

Vefa Küçük, 1998 yılında düzenlenen kongrede Aziz Yıldırım ile başkanlık yarışına girmiş ve yalnızca 1 oyla seçimi kaybetmişti. Bunun üzerine Aziz Yıldırım'ın 21 sene sürecek Başkanlık dönemi başlamıştı.

8 yıllık Divan Kurulu Başkanlığı

Vefa Küçük, Fenerbahçe'ye en uzun süre hizmet eden yöneticiler arasında yer almaktadır. 1994-1998 yılları arasında Fenerbahçe Başkan Vekilliği yapan Vefa Küçük, 2014 yılından beri 8 sene boyunca kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak görev aldı.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç ile çalıştı

Vefa Küçük, 8 yıllık Divan Kurulu Başkanlığı döneminde 2 başkan ile birlikte çalıştı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç ile çalışan eski Divan Kurulu Başkanı, iki isimle de herhangi bir çatışmaya girmeyerek, kulüpte uyumu sağladı.

"8 senede 2 başkanla çalıştım"

Vefa Küçük, Uğur Dündar ile girdiği Divan Kurulu Başkanı seçimlerinde yaptığı konuşmada ise şunları söylemişti: "Ben sizlerin oyuyla 2014 yılından beri 8 sene süre zarfında 2 başkanla çalıştım. Önceki başkanımızın listesinde yer alan Mithat Gün'e sevgi ve saygılarımı sunarak onun şahitliğine sığınıyorum."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni Divan Kurulu Başkanı belli oldu
Habere Git

"Aziz Başkan ve Ali Başkanla uyumlu şekilde çalıştım"

"Aziz başkanla çok uyumlu, ona faydalı önünü açan faaliyetlerini destekledim. Zaman zaman fikir birliği, bazen ayrılıklar oluştu. Fikir birliği ve ayrılığı Fenerbahçe'ye daha iyi değer kazandırmak için olan bir mütalaadır. Ali Koç ile 4 seneden bu yana gayet uyumlu bir şekilde çalıştım. İnşallah 2 sene sonra da kendisiyle çalışmak nasip olur."

Senin için hazırladığımız haberler