Vida ile kim görüşüyor? Beşiktaş resmen açıkladı

20.01.2022 - 14:49 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 15:02

Beşiktaş, Trabzonspor'a önerildiği iddia edilen Domagoj Vida için resmi açıklama yaptı. Kulüp, çıkan haberlerin kasıtlı olduğunu vurguladı. Siyah beyazlılar Vida ile kendilerinin görüştüğünün de altını çizdi. İşte detaylar

Vida ile kim görüşüyor? Beşiktaş resmen açıkladı


Son günlerde adı Trabzonspor ile anılan Domagoj Vida için Beşiktaş'tan resmi açıklama yapıldı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Hırvat oyuncuyu Trabzonspor'a önerdiği iddiaları sonrası kulüpten bugün zorunlu bir açıklama geldi.

Kasıtlı yapılan haberler

Söz konusu açıklamada şöyle denildi: "Futbol A Takımımızın oyuncusu Domagoj Vida’yı Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Trabzonspor’a kiralayabileceklerini dile getirdiğini ancak Trabzonspor’un bu transfere sıcak bakmadığı şeklindeki bazı yayın organlarında imzasız yayımlanan haberler tamamen hayal ürünüdür. Belli çevreler tarafından kasıtlı ve art niyetle yapıldığını düşündüğümüz bu haberlerin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Öte yandan Kulübümüz ile Domagoj Vida arasında görüşmeler devam etmektedir" dedi.

Yönetimden taraftara uyarı

Beşiktaş açıklamasında taraftara da transferler konusunda uyarıda bulundu: "Camiamızdan ve taraftarlarımızdan, kurumsal iletişim araçlarımızdan bir açıklama yapılmadıkça, bu ve benzeri sözde haberlere itibar etmemelerini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

İlgini Çekebilir
Nereden nereye! Beşiktaş'ın Rıdvan'ı olacaktı...
Habere Git

Beşiktaş'ta en çok kazanan futbolcu

Ocak 2018'den beridir Beşiktaş forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Vida, yıllık 3.7 milyon Euro'luk kazancıyla siyah beyazlılarda en yüksek maaşlı kontrata sahip futbolcu konumunda bulunuyor. Oyuncu Dinamo Kiev'den bonservissiz alınmış ama 4 milyon Euro imza parası ödenmişti.

154 maç 3 kupa şampiyonluğu

33 yaşındaki savunmacı bu sezon toplam 21 maçta forma giydi.  Vida tüm Beşiktaş kariyerindeyse bugün kadar 154 maça çıktı. 8 gol atıp 1 de asist yapan Hırvat stoper, siyah beyazıllarda 1 Süpe Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa kaldırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler