Arjantin'in Peru'yu 2-0 yendiği maçta goller Lionel Messi'den geldi

18.10.2023 - 10:10 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 11:36

2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika (CONMEBOL) Elemeleri'nde Arjantin, deplasmanda Peru'yu Lionel Messi'nin attığı gollerle mağlup etti. İşte detaylar.

Arjantin'in Peru'yu 2-0 yendiği maçta goller Lionel Messi'den geldi

DIŞ HABER - AJANSSPOR

2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika (CONMEBOL) Elemeleri'nde Arjantin, deplasmanda karşılaştığı Peru'yu 2-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Goller Lionel Messi'den

Arjantin'e 3 puanı getiren golleri 32 ve 42. dakikada Lionel Messi kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Ryan Kent, Fenerbahçe'yi sildi!
Habere Git

Messi, Suarez'i geçti

Tangocular ile 178 karşılaşmaya çıkan süperstar, 196 gol ve 56 asistlik müthiş bir performans ortaya koydu. Ayrıca, Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde 31 gole ulaşan Lionel Messi, 29 gollü Luis Suarez'i geçerek elemelerde en çok gol atan futbolcu oldu. MLS ekiplerinden Inter Miami forması giyen 36 yaşındaki Messi, bu sezon 13 maçta 11 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Arjantin, Barcelona'dan daha mı iyi?

Karşılaşma sonrası "Arjantin Milli Takımı, Pep Guardiola dönemindeki Barcelona'dan daha mı iyi?" sorusuna yanıt veren Messi, "Arjantin Milli Takımı etkileyici bir performans gösteriyor ve sürekli üzerine koyarak devam ediyor. Her seferinde daha iyisini yapıyor.

Oynadığım Barcelona takımından daha mı iyi? Barcelona tarihin en iyi takımı. Ancak onları karşılaştırmak biraz fazla olur. Şunu da söylemem gerekiyor; biz de dünya ve Amerika şampiyonu olduk" dedi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın kasası dolacak! 180 milyon...
Habere Git

Arjantin 4'te 4 yaptı ve kalesinde gol görmedi

Bir sonraki karşılaşmasını 17 Kasım'da Uruguay ile sahasında oynayacak olan Arjantin, grupta çıktığı 4 karşılaşmada 4 galibiyet aldı ve kalesinde hiç gol görmedi.

  • Ekvador: 1-0
  • Bolivya: 0-3
  • Paraguay: 1-0
  • Peru: 0-2

Senin için hazırladığımız haberler