Volkan Demirel, Hatayspor'a Lincoln Henrique'yi Transfer Etmek İstedi

27.01.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 10:11

Hatayspor'u yöneten Volkan Demirel, Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş yanı sıra Lincoln Henrique'yi transfer etmek için görüşme yaptığı iddia edildi. Detaylar...

Volkan Demirel, Hatayspor'a Lincoln Henrique'yi Transfer Etmek İstedi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Volkan Demirel, Fenerbahçe'den Jorge Jesus'un gözdesini transfer etmek istedi. Daha önce Mert Hakan Yandaş'ı isteyen Demirel, son olarak ise Lincoln Henrique'yi transfer etmek istedi. Detaylar...

''Eğer ikna edebilirsen al götür''

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme yaparken transfere değinen Volkan Demirel, Sarı-Lacivertli ekipten Mert Hakan Yandaş'ı istedi. Kiralık olarak kadrosuna katmak istemesi sonrasıBaşkan Ali Koç'tan Demirel'e, "Eğer ikna edebilirsen al götür" yanıtı gelmişti.

Mert Hakan'dan haber gelmedi

Volkan Demirel'in Mert Hakan Yandaş'ı kiralık olarak istemesinden sonra orta saha oyuncusundan transfer teklifine henüz yanıt gelmedi. Jorge Jesus'tan forma bekleyen ve ara ra forma giyme şansı elde eden Mert Hakan Yandaş'ın ise takımda kalmak istediği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç-Volkan Demirel zirvesi! O yıldız için "İkna edersen al götür" dedi!
Habere Git

Jorge Jesus'un gözdesine talip oldu

Mert Hakan Yandaş'ı kiralık olarak isteyen Volkan Demirel, son olarak ise sezon başında takıma katılan Lincoln Henrique'yi kiralık olarak transfer etmek istediği iddia edildi. Milliyet'te yer alan habere göre, Lincoln’ün takımdan kiralık olarak ayrılma ihtimali bulunuyor.  

Fenerbahçe'nin cevabı bekleniyor

Haberin detaylarında ise Hatayspor, Fenerbahçe Yönetimi ile iyi ilişkilerini kullanarak başarılı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Güney ekibi, hem Sarı-Lacivertli kulüple hem de oyuncu tarafıyla temasta. Transferin 1 hafta içinde netleşmesi beklendiği ifade edildi.

Jorge Jesus getirdi

Fenerrbahçe'de sezon başında takımın başına geçen Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Portekiz ekibi Santa Clara forması giyen  Lincoln Henrique'nin transfer edilmesini istedi. Sarı-Lacivertli ekip ise 24 yaşındaki oyuncuyu sezon başında bonservisiyle transfer etti.

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli Fenerbahçe'yi yıktı
Habere Git

Farklı bölgelerde oynadı

Sezon başında Fenerbahçe’nin transfer ettiği 24 yaşındaki Brezilyalı yıldız, esas mevkisi orta saha ve sol kanat olmasına rağmen Sarı-Lacivertli ekipte pek çok maçta sol bekte görev aldı. 

8 gole katkı sağladı

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Lincoln, Sarı-Lacivertli ekiple bu sezon 30 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 2 gol atma başarısı gösteren yıldız oyuncu 6 asist yaparak 8 gole direkt katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler