Ali Koç ve Volkan Demirel Arasında Transfer Görüşmesi! "İkna Edersen Al Götür"

19.01.2023 - 16:53 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 19:25

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Mert Hakan Yandaş transferi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ali Koç ve Volkan Demirel Arasında Transfer Görüşmesi! "İkna Edersen Al Götür"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın peşinde. Hatay'ın Asi Gazetesi'ne göre Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Mert Hakan transferi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ali Koç "İkna edersen al götür"

Habere göre eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Mert Hakan Yandaş'ı Hatayspor'a getirmek istiyorum demesinin üzerine sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, "Eğer ikna edersen al götür" ifadelerini kullandı.

Rus devi peşinde

Yıldız oyuncuya Rus devi CSKA Moskova'nın geçtiğimi yazdan bu yana süre gelen bir ilgisi bulunuyordu. Hatta Rus kulübünün yaz aylarında 28 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Galatasaray istiyordu! Fenerbahçe genç stoperi transfer etti
Habere Git

Formadan uzak kaldı

Bu sezon Fenerbahçe formasını tüm kulvarlarda 12 maçta terleten Mert Hakan, bunların yalnızca 2'sinde ilk 11'de yer aldı. Sarı lacivertlilerin son oynadığı Gaziantep FK maçında ilk 11 başlayıp 68 dakika sahada kalan oyuncu, diz sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısında birden fazla maç kaçırmıştı. Milli futbolcu bu sezon 1 gol atarken, 1 de asist yaptı.

Fenerbahçe Galatasaray'a çalım atmıştı

Mert Hakan Yandaş 2019-2020 sezonunda Sivasspor forması ile etkili bir performans sergiledi. O sezon sözleşmesi bitecek olan oyuncuyla Galatasaray'da ilgilendi fakat anlaşma sağlayamadı. Sonrasında Fenerbahçe ile anlaşan oyuncu sarı lacivertli kulüp ile 2024 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Gol kralı oldu

Süper Lig'e ilk kez 23 yaşında Sivasspor forması ile adım atan orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, 2015-2016 sezonunda Bucaspor forması giyerken 3. Lig 1. Grup'ta 21 gol ile gol krallığı ünvanının sahibi oldu.

İlgini Çekebilir
Rize'nin yıldızı Fenerbahçe maçında yok!
Habere Git

Şenol Güneş milli takıma çağırdı

Yıldız oyuncu milli formayı daha önce 1 defa terletti. Şenol Güneş'in çalıştırdığı dönemde UEFA Uluslar Ligi maçları için kadroya alınan Mert Hakan, 3 Eylül 2020'de 3. Grup'ta Macaristan'a 1-0 mağlup olduğumuz karşılaşmada 58 dakika süre aldı.

Hatay ateş hattında

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Volkan Demirel'in ekibi ligde ateş hattında. Hatayspor 18 maçta topladığı 17 puan ile ligin 16. sırasında, düşme hattında bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler