Wanda Nara Bikinili Poz Koydu Icardi Yorum Yazdı

19.11.2022 - 12:21 | Son Güncellenme: 19.11.2022 - 14:52

Galatasaray'ın yıldızıc Mauro Icardi, bikinili poz paylaşan Wanda Nara'ya yorum yazdı. "Nasıl gidiyor" diye soran Wanda'ya Icardi cevapta gecikmedi...

Wanda Nara Bikinili Poz Koydu Icardi Yorum Yazdı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Süper Lig'de son haftalarda sergilediği performans ve attığı gollerle taraftarın gönlüne taht kuran Mauro Icardi, boşandığı Wanda Nara ile bir türlü kopamıyor. İkil gün geçmiyor ki birlikte gündeme gelmesin. Son olarak bir fotoğrafla ikili sosyal medyanın gündemine düşdü. 

Icardi ile Wanda'nın fırtınalı aşkı!

Fırtınalı bir ilişki yaşayan ikili sezon başlarında Icardi'nin Galatasaray'daki gidişitanı da olumsuz etkiledi. Öyle ki Arjantinli golcü 3 gün izin alıp, Wanda Nara'nın peşinden ülkesine gitti. Ama Wanda'nın Icardi'yi içeri almadığı ve kapıda kaldığı haberleri bomba gibi gündeme düştü. Her şey bitti derken ikili Galatasaray'ın Ofspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası'nda yan yana tribünde poz vermesiyle yine yazılan çizileni terse yatırdı. 

Instagram üzerinden paslaştılar!

İkilinin üç gün önce boşandığı haberi kamuoyuna yansıdı. Buna karşın sosyal medyadaki paylaşımlar yine şüphe uyandırdı. Wanda Nara, Instagram hesabından bikinili seksi bir fotoğrafını paylaşarak, "Hey, nasıl gidiyor?" diye sordu. Mauro Icardi de "Ben iyiyim, ya sen? Her geçen gün daha güzel" diyerek yorum yaptı. Icardi paylaşımına alev, kalp ve öpücük emojisi eklemeyi de unutmadı.

İlgini Çekebilir
Buzları Maldivler eritti! Icardi ve Wanda Nara tatilde...
Habere Git

Wanda, Icardi ile resmen boşandıklarını açıklamıştı

Aralarında hem aşk hem iş ilişkisi olan ikilinin yaptığı her hareket olay oluyor. Icardi'nin menajerliğini de üstlenen Wanda Nara, son olarak ünlü Vanity Fair Italy dergisine yaptığı açıklamada boşanma belgesini resmen imzaladığını açıklamıştı. 

Icardi: Wanda kendini rezil ediyor

Wanda Nara ve Mauro Icardi, Eylül ayında ayrıldıklarını açıkladı. Çift ayrılık süreci sonrası birbirlerini suçlayıcı ifadeler kullanırken Wanda Nara, Arjantinli rapçi  L-Gante ile birlikte olduğunu duyurdu. Mauro Icardi ise bu gelişmenin ardından Wanda Nara için "Kendini dünyaya rezil ediyor" diyerek tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. 

Icardi, eski günlerine dönüş sinyalleri verdi

Öte yandan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Beşiktaş'a attığı 2 golle manşetlere Türkiye'de golcülüğüyle ilk kez çıktı. Icardi, devamında da Medipol Başakşehir maçında attığı golden ziyade Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı Guti asistiyle de futbol dünyasının büyük övgülerini aldı. Son iki maçtaki performansıyla eski günlerine dönüş sinyali veren Arjantinli'nin yükseleşi yine Wanda Nara'nın İstanbul'a gelmesi olarak gösterilmişti. Bakalım ikilinin ilişkisi nasıl bir seyir izleyecek?

Senin için hazırladığımız haberler