Wanda kimsin sen! Galatasaray'a geldi, Arjantin'de kriz çıktı

07.09.2022 - 11:47 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 12:07

Arjantin'de Türkiye'de de yayınlanan Maske Kimsin Sen? programında jüri üyesi olmak için anlaşma imzalayan Wanda Nara, Mauro Icardi transferi için İstanbul'a gelince kriz patlak verdi.

Wanda kimsin sen! Galatasaray'a geldi, Arjantin'de kriz çıktı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Paris Saint Germain'den transfer ettiği dünyaca ünla golcüsü Mauro Icardi'ye bugün konuşuyor. Icardi, menajerliğine de yapan eşi Wanda Nara ile birlikte bu akşam İstanbul’a gelecek.

İstanbul'a gelince kriz çıktı

Sadece yeşil sahada değil magazin dünyasında da kendinden çok söz ettiren Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin transfer için İstanbul'a gelmesi ülkeleri Arjantin'de kriz yaşanmasına neden oldu. 

'Maske Kimsin Sen?' skandalı!

Türkiye'de Maske Kimsin Sen programının Arjantin versiyonu "La Mascara" programında jüri üyesi olan Wanda Nara'nın Türkiye seyahati sorunlara yol açtı. Arjantin'de magazin siteleri olayı  'skandal' olarak duyurdu.

Programın lansmanında Wanda Icardi yok!

Natalia Oreiro'nun sunuculuğunu üstleneceği program pazartesi günü seyirciyle buluşacak. Arjantinli gazeteci Fernanda Iglesias programın lansmanı için davet aldığını belirterek "Wanda Nara lansmanda olmayacak. Bu durum yapımcıları ve kanal yönetimini çok sinirlendirdi" dedi.

İlgini Çekebilir
Wanda Nara'dan Galatasaray ve Icardi transferi açıklaması!
Habere Git

Programdan ayrılmak istedi iddiası

Bir başka gazeteci Pia Shaw ise Wanda Nara'nın jüri üyeliğinde yer almayacağını yapımcıya bildirdiğini iddia etti.  Ancak Wanda Nara bu iddiayı sert bir şekilde yalanladı.

Wanda Nara: Çekimi kaçırmadım ama lansmanda yokum   

Hiçbir çekimi kaçırmadığını belirten Wanda Nara ise " Yarın lansmanda olmayacağım çünkü öncelikli bir işim var. Daha önce kanal yönetimi ve yapımcı şirketle konuştuğumuz bir konu bu" açıklamasını yaptı. 

Pazartesi Arjantin'de olacak

Wanda Nara'nın İstanbul'dan Arjantin'e dönerek pazartesi günü çekimlere katılacağı öğrenildi. Wanda Nara şöyle konuştu: "Yerime kimse geçmeyecek. Her şey anlaşıldığı gibi devam edecek. Yapımın kalitesi inanılmaz. Her bir bölümde ne kadar eğlendiğimi size anlatamam." 

Magazinin gözdesi Wanda Nara ve Mauro Icardi

Ünlü çiftin ilişkisi Wanda Nara’nın çocuklarının babası Maxi Lopez’i aldatmasıyla başlamıştı. Bu olaydan sonra Wanda Nara-Mauro İcardi çifti magazin dünyasının gözdesi oldu.

İlgini Çekebilir
Icardi'nin Galatasaray'a geliş terihi belli oldu
Habere Git

Birbirlerini aldattılar iddiası

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı birçok kez aldattığı magazin basınına yansıdı.  Nara’nın ayrılık kararı almasına rağmen çift barışıp ilişkilerine devam etti. Ancak  daha sonra Wanda Nara'nın eşini aldattığı iddia edildi.

Arjantin basını, Wanda Nara’nın eşini güvenlik görevlisiyle aldattığını yazdı. Korumanın ismini de veren ülke basını, Nara’nın yanında birçok kez objektiflere görülen Augustin Longueira ile ilişki yaşadığını iddia etti.

Korumanın işine son verildi

Bir doğum günü partisinde Wanda Nara ile koruması Augustin Longueira’nın yakınlaştığı ve samimi dans ettiği görüntüler basına yansıdı. Icardi, koruma işine son verdi.

Senin için hazırladığımız haberler