SON DAKİKA! Fenerbahçe Mancehster United'tan Fred'in Transferini Açıkladı

11.08.2023 - 21:42 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 22:30

SON DAKİKA I Fenerbahçe, Manchester United'in Brezilyalı yıldızı Fred için görüşmelere başladığını Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

SON DAKİKA! Fenerbahçe Mancehster United'tan Fred'in Transferini Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile hazırlanan Fenerbahçe, Manchester United'tan 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in transferini Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

İşte Fenerbahçe'nin resmi açıklaması

Fenerbahçe resmi sitesinden Fred transferine dair yaptığı açıklamada "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos’un (Fred) transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varmıştır." ifadelerine yer verdi.

Fred Çakmaktaş'lı mesaj

Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından Fred için yapılan transfer açıklamasının hemen öncesinde meşhur çizgi film serisi "Taş Devri'nin" ikonik karakteri Fred Çakmaktaş'ın "Yabba Dabba Doo!" repliği ile taraftarları heyecanlandırdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe düşmanı Fenerbahçeliler!
Habere Git

Fenerbahçe'nin yeni transferi yarın İstanbul'da

Fenerbahçe yaptığı resmi açıklamada oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak için yarın İstanbul'da olacağını duyurdu.

ManU 15 milyon Euro'ya ikna oldu

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Manchester United'ı Fred transferi için toplamda 15 milyon Euro'luk bir pakete ikna ettiğini belirtmişti. 

İlgini Çekebilir
Ekambi, Arabistan’ı Fenerbahçe’ye tercih etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler