Yüksel Yıldırım, Taylan Antalyalı ve Mbaye Diagne İddiaları Hakkında Konuştu | Transfer Haberleri

24.06.2023 - 14:34 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 14:48

Transfer haberleri... Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım, Taylan Antalyalı ve Mbaye Diagne iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Yüksel Yıldırım, Taylan Antalyalı ve Mbaye Diagne İddiaları Hakkında Konuştu | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, transferde adı geçen Taylan Antalyalı ve Mbaye Diagne hakkında açıklamalarda bulundu.

Yüksel Yıldırım: "Taylan Antalyalı ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdik"

TRT Spor'a konuşan Yüksel Yıldırım, "Taylan Antalyalı ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Taylan için karar vermedi

Galatasaray kulübü ise Taylan'ın durumu için henüz karar vermedi. Taylan, Avusturya kampı öncesi Florya'da denenecek.

İlgini Çekebilir
Devler, Galatasaraylı yıldızın peşinde!
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen başarılı oyuncu, çıktığı 33 karşılaşmada 3 gol ve 5 asist kaydetti.

Sözleşmesi devam ediyor

İsmi ABD takımları ile de anılan milli futbolcunun sarı-kırmızılı ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Yıldırım, Diagne iddialarını yalanladı

Mbaye Diagne iddialarına da değinen Yıldırım, Senegalli golcü ile ilgilenmediklerini söyledi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor golcü transferinde sona yaklaştı!
Habere Git

Diagne'nin geçen sezonki Karagümrük performansı

Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan 31 yaşındaki oyuncu, çıktığı 35 karşılaşmada 25 gol ve 6 asist kaydetti. Bilindiği üzere Senegalli golcünün ismi Trabzonspor ile de anılmıştı.

Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Öte yandan Yılport Samsunspor, sezon hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde toplanan kırmızı-beyazlı takım, teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde yaklaşık 1,5 saat çalıştı.

Isınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yapan kırmızı-beyazlı futbolcular, daha sonra kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi oyuncularla toplantı yapan Eroğlu, yeni sezonda 100 yıllık futbol kültürü, çok kaliteli kadroları, teknik adamları, tribün desteği olan rakiplerle mücadele edeceklerini söyledi.

Hüseyin Eroğlu: "Benim hayat prensiplerimi biliyorsunuz"

Bu ligin daha keyifli olduğuna işaret eden Eroğlu, "Benim hayat prensiplerimi biliyorsunuz. Samimiyetle, doğru çalışarak başarılı olmak. Sisteme bağlı kalan oyuncuları sistem içinde parlatmak. Başarıya ulaşmanın temel kuralı çalışmak. Yeni sezona ne kadar güçlü, ne kadar dayanıklı, ne kadar hazır girersek, ligi o denli iyi noktada bitireceğimize inanıyorum. Bu takımın ası yedeği yok. Samsunspor takımı futbolcusu var. Geçen sene hepinize görev geldi. Bu sene de gelecek. Görev geldiğinde hazır olmak zorundasınız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler