Blackburn - Leicester City: 1-4 (Maç sonucu-yazılı özet)

01.10.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 16:28

İngiltere Championship 9. haftasında Leicester City'nin Blackburn Rovers'ı deplasmanda yendiği maçta Yunus Akgün bir asist ile oynadı...

Blackburn - Leicester City: 1-4 (Maç sonucu-yazılı özet)

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Championship 9. hafta mücadelesinde Leicester City, Ewood Park'ta karşılaştığı Blackburn Rovers'ı 4-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Leicester City farka gitti

Leicester City'ye 3 puanı getiren golleri 4. dakikada Wout Faes, 28. dakikada Jamie Vardy, 82. dakikada penaltıdan Kelechi Iheanacho ve 88. dakikada Kiernan Dewsbury-Hall kaydetti.

Yunus Akgün girdi, asist yaptı

Galatasaray'dan Leicester City'ye kiralık olarak giden Yunus Akgün karşılaşmaya yedek olarak başladı ve mücadelenin 70. dakikasında oyuna dahil oldu. Milli oyuncu Kiernan Dewsbury-Hall'ın attığı son golde asisti yapan isim oldu.

İlgini Çekebilir
Batshuayi, Çaykur Rizespor maçında yok!
Habere Git

6 maç 2 asist

Bu sezon İngiliz ekibi ile 6 maça çıkan sağ kanat oyuncusu 2 asistlik performans sergiledi. Yunus Akgün, hafta içi Liverpool'a 3-1 yenildikleri Liverpool maçında da Leicester City'nin golünün asistini yapmıştı. 

Deplasmandan galibiyetle ayrılan Leicester City 24 puanla ilk sırada, Blackburn Rovers ise 10 puanla on yedinci sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler