Yusuf Demir'in Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya Transferine Kural Engeli

17.02.2023 - 17:14 | Son Güncellenme: 17.02.2023 - 19:23

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da forma giyen Yusuf Demir'in Süper Lig'de Kasımpaşa'ya transferine kural engeli çıktı. Detaylar haberimizde...

Yusuf Demir'in Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya Transferine Kural Engeli

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de transfer çalışmaları devam ederken Kasımpaşa da atağa geçti. İstanbul temsilcisi son olarak ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK'dan Mustafa Eskihellaç'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. 

Yusuf Demir iddiası

Kasımpaşa için Galatasaray'dan Yusuf Demir iddiası gündeme gelse de oyuncunun bu sezon transferi mümkün değil. 

Bu sezon Rapid Wien ve Galatasaray'da oynayan Yusuf Demir'in 3. takım olarak yurt içine transferi TFF talimatlarına göre sadece alt ligler için uygun durumda.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de maç tarihleri belli oldu!
Habere Git

Yusuf Demir'in transferi alt lig için uygun

Özetle; Yusuf Demir'in 3. transferi Süper Lig'e olmuyor. Rapid Wien ve Galatasaray en üst lig statüsünde mücadele ettiği için Yusuf'un transferi alt lig için uygun.

Sezon başında 6 milyon Euro'ya transfer edildi

2 Haziran 2003 Avusturya doğumlu Yusuf Demir, Rapid Wien altyapısında futbola başladı. Bu takımda profesyonel olan genç oyuncu, geçtiğimiz sezon başında Barcelona'ya kiralandı. Ocak 2022'de Rapid Wien'e dönen Yusuf, bu sezonun başında ise Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-Kırmızılılar Yusuf'un bonservisi için Avusturya ekibine 6 milyon Euro verdi.

Galatasaray'da 9 maça çıktı

Bu sezon Galatasaray forması ile 9 resmi müsabakada görev alan Yusuf Demir, gol katkısı sunamadı. 1 defa takım arkadaşlarına gol pası veren 19 yaşındaki kanat oyuncusu, 1 maçta sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
İsmail Çipe'nin yeni adresi belli oldu! 1. Lig'e gidiyor
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler