Arsen Zakharyan Galatasaray'ın Transfer Teklifi İçin Açıklama Yaptı

21.02.2023 - 19:29 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 19:39

Galatasaray, Dinamo Moskova'da oynayan 19 yaşındaki on numara Arsen Zakharyan'ı transfer etmek istiyor. Rus futbolcu transfer hakkında açıklama yaptı.

Arsen Zakharyan Galatasaray'ın Transfer Teklifi İçin Açıklama Yaptı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Türkiye'de yaşanan depremler futbol dünyasını da etkiledi. Tüm etkinlikler iptal edilirken, futbol takımlarının yapacağı transferler de sekteye uğradı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), FIFA'ya yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından transfer tescil döneminin 5 Mart'a kadar uzatıldığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Galatasaray çalışmalarına devam etti.

Cimbom Zakharyan için yeniden devrede

Transfer döneminin uzamasıyla çalışmalarını kaldığı yerden devam ettiren Sarı-Kırmızlılar, daha önce girişimde bulunduğu bir futbolcu için tekrar harekete geçti. Galatasaray'ın, Dinamo Moskova'da forma giyen genç yıldız Arsen Zakharyan için temasta olduğu bildirildi.

Cimbom 8+4 milyon Euro'luk teklif hazırladı

Dinamo Moskova ile olan sözleşmesinde 15 milyon Euro'luk çıkış maddesi bulunan Arsen Zakharyan için Galatasaray'ın yapacağı teklif de hazırlandı. Cimbom'un, 19 yaşındaki on numara için 8+4 milyon Euro'luk transfer teklifiyle masaya oturacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'un dev teklifine ret! 20 milyon Euro istiyorlar
Habere Git

Zakharyan'dan Galatasaray açıklaması

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Rus yıldız Arsen Zakharyan, Galatasaray hakkında açıklama yaptı. Genç futbolcu Championat'tan Andrey Pankov'a yaptığı konuşmada Sarı-Kırmızılılar'da oynamak istemediğini dile getirdi.

"Kariyerime Galatasaray'da devam etmeyi düşünmüyorum"

Arsen Zakharyan, "Kişisel nedenlerden kaynaklı kariyerime Galatasaray'da devam etme seçeneğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

9 gole katkı sağladı

Arsen Zakharyan bu sezon Dinamo Moskova formasıyla 22 resmi maçta görev aldı. 19 yaşındaki on numara bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Baran Aksaka, Manisa'ya transfer oldu mu? Resmi açıklama geldi...
Habere Git

Arsen Zakharyan takım arkadaşlarına da 6 gol pası verdi. Rus oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Arsen Zakharyan'ın güncel piyasa değeri 15 milyon euro. 19 yaşındaki on numara, Rusya Milli Takımı'nda 6 maçta forma şansı buldu.

Senin için hazırladığımız haberler