Hakim Ziyech dönüyor! İşte Galatasaray'da sakatların son durumu...

06.03.2024 - 17:36 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 17:55

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini tam gaz sürdüren Galatasaray'da sakat oyuncuların son durumu belli oldu. İşte o isimler...

Hakim Ziyech dönüyor! İşte Galatasaray'da sakatların son durumu...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda yer alan ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da sakat oyuncuların son durumu belli oldu.

Galatasaray'da Aurier'in dönüş tarihi belli oldu

Sakat oyuncuların durumuna ilişkin bir açıklama yapan kulüp doktoru Yener İnce devre arasında Premier League ekibi Notthingham Forest'tan transfer edilen Fildişili sağ bek Serge Aurier'in milli aradan sonra sahalara döneceğini belirtti.

Galatasaray'ın yıldızları antrenmanlara dönüyor

İnce aynı zamanda sakatlık süreçlerini atlatan Hakim Ziyech ve Wilfred Zaha'nın takımla birlikte antrenmanlara döneceğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray gerçeği ortaya çıktı! "Okan Buruk ile konuştum. Zaha ve Tete'yi almayın..."
Habere Git

Galatasaray'da Davinson Sanchez'in son durumu...

Kulüp doktoru yaptığı açıklamada Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in tedbiren idmana çıkmadığını ve durumunun yarın tekrardan değerlendirileceğini belirtti.

Galatasaray'da Rizespor maçı öncesi kritik eksik

Öte yandan bu hafta Süper Lig'de Çaykur Rizespor'la karşı karşıya gelecek Sarı-Kırmızılılar'da milli stoper Abdülkerim Bardakçı üst adelesindeki zorlanma nedeniyle forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler