Barcelona Başkanı Laporta'dan Arda Güler Açıklaması! Fenerbahçe...

02.07.2023 - 17:40 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 17:58

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Başkanı Joan Laporta, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Barcelona Başkanı Laporta'dan Arda Güler Açıklaması! Fenerbahçe...

AJANSSPOR HABER

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Başkanı Joan Laporta, Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı oyuncusu Arda Güler hakkında açıklama yaptı. Laporta, Arda Güler'i uzun süredir izlediklerini ve görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Detaylar...

''Fenerbahçe ile görüşmeler sürüyor''

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Laporta, "Avrupa'nın en iyi kulüpleri Arda Güler'i istiyor. Arda Güler'i transfer etmek için Fenerbahçe ile görüşmelerimiz sürüyor. Çok genç bir Türk futbolcu, scout departmanınız uzun süredir Arda'yı takip ediyor." 

''Arda Güler, yetenekli oyuncu''

Laporta, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise "Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu ve transferi bitirmeye çalışıyoruz. Scout ekibimiz uzun zamandır Arda'yı takip ediyor. Deco'nun da bu konuda değerli fikirleri var. Bu transferi gelecek sezon için bitirmek istiyoruz." açıklamasını yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, transferi resmen duyurdu!
Habere Git

Barcelona'nın Arda Güler teklifi belli oldu

Barcelona, Arda Güler'i transfer etmesi durumunda genç pyuncunun 2023/24 sezonunda Sarı-Lacivertli takımda kiralık kalmasını istedi. La Liga ekibi genç oyuncunun 1 sene Fenerbahçe forması giymesini ve daha sonra takıma katılmasını istediği iddia edildi.

Bonservis bedeli 2 taksit olacak

La Liga ekibi Barcelona, Arda Güler'in serbest kalma maddesi olan 17.5 milyon Euro'luk bedeli ise iki sezona yayılacak taksitlerle ödeme teklifinde bulundu. Sarı-lacivertliler ise öncelikle parayı peşin ve tek parça olarak istiyor. Ayrıca sonraki satışından pay maddesi talep ediyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, üçüncü yıldızla yarın masaya oturuyor
Habere Git

Devler Arda Güler'in peşinde

Avrupa kulüpleri Arda'nın peşinde Gerek Türkiye gerekse Avrupa medyasında her gün bir Arda Güler transfer haberi çıkıyor. Borussia Dortmund'dan Ajax'a, PSG'den Barcelona'ya Leipzig'den New Castle'a kadar bir çok takımın Arda Güler'i transfer etmek istediği yönünde haberler yayınlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler