Almanya'nın Eski Hocası Joachim Löw İçin Brezilya İddiası

14.03.2023 - 23:10 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 23:34

Almanya'nın eski teknik direktörü Joachim Löw, Brezilya Milli Takımı hoca adayları arasında yer aldı. Löw imza atarsa Sambacılar için bir ilk olacak.

Almanya'nın Eski Hocası Joachim Löw İçin Brezilya İddiası

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Katar 2022 Dünya Kupası'nda G Grubu'nu lider bitiren, fakat çeyrek finalde Hırvatistan'a geçilen Brezilya'da teknik direktör Tite ile yollar ayrılmıştı. Sambacılar'ın yeni hocasının kim olacağı merak konusuyken, adaylar da belli olmaya başladı.

Jesus söylentileri

Tite'nin istifasının ardından Brezilya ve Brezilya Ligi'ne olan ilgisi bilinen Jorge Jesus ön plana çıkan isimler arasında yer aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, dış basında fazlasıyla yazıldı. Bu iddialar üzerine Jesus ve Sarı-Lacivertli yönetim 1 yıllık kontratlarının olduğunu ve sezon sonuna kadar Jesus'un Fenerbahçe'de devam edeceğini belirten açıklama yaptı.

Löw sıcak bakıyor

Almanya'dan Bild gazetesinin haberine göre Almanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Joachim Löw, Brezilya Milli Takımı'nın yeni hoca adayları arasına girdi. Löw'ün bu göreve sıcak baktığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Helal etmiyorum, 1 hafta yalan söylediler
Habere Git

7-1'lik galibiyette Löw vardı

Löw, 2014'te Dünya Kupası'nı Almanya Milli Takımı ile kaldırdığı yıl, yarı finalde Brezilya ile karşı karşıya gelmişti. Panzerler, o maçta Brezilya'ya kabus yaşatmış ve mücadeleyi 7-1 kazanmıştı.

Geçici olarak Menezes görev yapacak

Henüz bir hocası olmayan Brezilya, 25 Martta Fas ile yapılacak hazırlık maçında geçici antrenör ile sahaya çıkacak. O müsabakada Brezilya U20 hocası Ramon Menezes A takımın başında görev yapacak.

Löw gelirse ilk olacak

Joachim Löw'ün Brezilya Milli Takımı'na olası imzası, Sambacılar için bir ilki de meydana getirecek. Dünya Kupası'nı 5 kez kazanarak, bu kupayı en çok kazanan ülke ünvanına sahip olan Brezilya, şimdiye kadar hiç yabancı teknik direktör ile çalışmadı. Löw ile anlaşma sağlanırsa Brezilya, tarihinde ilk kez yabancı bir hocayı takımın başına getirmiş olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylılar yükseldi, Fenerbahçeliler düşüş yaşadı!
Habere Git

Brezilya'nın kazandığı Dünya Kupaları

  • 1958
  • 1962
  • 1970
  • 1994
  • 2002
Senin için hazırladığımız haberler