Bakasetas: "Bu takım bana yatırım yaptı, ben de karşılığını vermeye çalışıyorum"

08.02.2021 - 21:32 | Son Güncellenme: 08.02.2021 - 21:52

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası Trabzonspor'un futbolcuları Anastasios Bakasetas ve Uğurcan Çakır, açıklamalarda bulundu.

Bakasetas: "Bu takım bana yatırım yaptı, ben de karşılığını vermeye çalışıyorum"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası Trabzonspor'un futbolcuları Anastasios Bakasetas ve Uğurcan Çakır, açıklamalarda bulundu.

27 yaşındaki Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas "Herkes güncel durumu beliyor. Dünyanın ne kadar sıkıntıda olduğunu herkes biliyor. Bu süreçte, bu takım bana ciddi bir yatırım yaptı. Ben de bunun karşılığını vermeye çalışıyorum. Maç maç devam etmeye çalışıyoruz. Üstüne koyarak devam etmek istiyoruz.Topun bana geleceğini hissetmiştim. Benim önemli özelliklerimden biri, iki ayağımla iyi şutlar çekmek. Tek dokunuştan sonra güzel bir gol oldu." ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır: "100. maçıma çıktığım için gerçekten çok mutluyum"

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır ise karşılaşma sonrası şu cümleleri kullandı:

"100. maçıma çıktığım için gerçekten çok mutluyum. Ne kadar çabuk geçtiğini anlamadım. Bu formayla çıkılan her maç benim için duygulu. Kötü bir zemine karşı iyi bir mücadele verdik. Yeni Malatyaspor'u iyi analiz ettik. Uzun top oynayabileceğini düşünüyorduk ve öyle de oldu. Çıkışımız sürüyor. İnşallah performansımızı yukarıya çekeriz. Takımın enerjisi ve arkadaşlık çok iyi. Herkes egosunu bir kenara bırakıp takım için mücadele verdik. Yavaş yavaş zirveye doğru yaklaşıyoruz. Abdullah Hoca'yla birlikte yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz.Maçta kasığım biraz ağrıdı. Zemin kötü olduğu içindi ama kötü bir şey yoktu sanırım. Doktor yine bakacak, umarım bir şey yoktur."

Senin için hazırladığımız haberler