Cassandre Davis’ten Ronaldo’ya:” Onunla olmak güzel bir histi”

04.02.2021 - 22:47 | Son Güncellenme: 04.02.2021 - 23:13

Magazin haberleri… Ünlü model Cassandre Davis, 2016 yılında Cristiano Ronaldo ile yaşadığı ilişkiye dair ilk kez açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Cassandre Davis’ten Ronaldo’ya:” Onunla olmak güzel bir histi”

Tarihin en iyi futbolcusu tartışmalarında zirveye oynayan Cristiano Ronaldo'nun özel hayatı da zirvede devam etti. Irina Shayk'tan ayrıldıktan sonra yaşadığı ilişkiler sürekli magazin haberlerine konu olurken, Portekizli yıldız bu günlerde, çocuklarının annesi Georgina Rodriguez ile daha düzenli bir hayat yaşıyor.

Milliyet’in haberine göre, Cristiano Ronaldo'nun bir kadını taciz ettiği iddialarından sonra, 2018 yılında bazı görüntüler ortaya çıkmış, yıldız futbolcunun o dönem yaptığı sponsorluk anlaşmaları bir bir elinden kayıp gitmişti.

2009 yılında yaşandığı iddia edilen taciz olaylarından büyük darbe yiyen Portekizli yıldızın, ünlü model Irina Shayk ile yaşadığı ayrılıktan sonra adı birçok güzelle anılmıştı.

Yıldız futbolcu ile anılan o isimlerden biri de son zamanlarda Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ABD’li model Cassandre Davis.

2016 yılında, ABD magazinini uzun bir süre meşgul eden Cassandre Davis-Cristiano Ronaldo birlikteliği bugüne kadar ikili tarafından doğrulanmamıştı.

Paparazziler tarafından Miami'de görüntülenen çift, bir şezlongun üstünde yakınlaşırken görüntülenmiş ve uzun süre magazin basınının gündeminde kalmıştı.

O günlerde, güzel modelin Instagram hesabını 200 bin kişi takip ediyordu ve Davis, o günden sonra büyük üne kavuştu.

Cesur pozlarını paylaşmaktan geri kalmayan ve vücut hatları yüzünden özellikle bikini ve iç giyim firmalarının vazgeçilmez mankenlerinden biri haline gelen Cassandre Davis, Ronaldo ile yaşadığı kısa süreli aşkın ardından büyük bir popülariteye sahip olmuştu.

Bu günlerde Instagram'da milyonlarca kullanıcı tarafından takip edilen güzel model, geçtiğimiz günlerde Ronaldo ile yaşadığı ilişkiye dair ilk kez açıklamalarda bulundu.

Davis, Miami'de görüntülendiği Cristiano Ronaldo için, "Her şey geçmişte kaldı. O gün fotoğraflar nasıl çekildi bilmiyorum. Onunla olmak güzel bir histi" ifadelerini kullandı.

Cassandre Davis, modelliğin yanı sıra fitness eğitmenliği de yapıyor. Kendisininki gibi bir vücuda sahip olmak isteyen takipçilerine aylık ücret karşılığında beslenme ve spor programı satıyor.

Senin için hazırladığımız haberler