Dimitris Pelkas yaşadığı sakatlık süreci hakkında ilk kez konuştu

10.03.2021 - 14:30 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 17:00

Fenerbahçe haberleri...Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor'u 3-0 yendiği maçın ikinci yarısında sakatlanıp hastaneye götürülen Yunan oyuncu Dimitris Pelkas, sakatlığı ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Pelkas'ın sağlık durumu nasıl, pazar günü sahada olacak mı? İşte son durumu...

Dimitris Pelkas yaşadığı sakatlık süreci hakkında ilk kez konuştu

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Tomografisinde herhangi bir bulguya rastlanmadı

Fenerbahçe’nin deplasmanda Konyaspor’u 3-0 yendiği maçın 79. dakikasında Skubic ile yaşadığı pozisyonda göğsüne darbe alan Dimitris Pelkas ilk müdahalesi yapıldıktan sonra sedye ile ambulansa götürülüp hastaneye kaldırılmıştı. Yunan oyuncunun çekilen beyin, boyun ve akciğer tomografisinde herhangi bir bulguya rastlanmazken İstanbul’daki hastanede 1 gün kontrol altında kalmıştı.

Maçta yaşadıkları ile ilgili neler söyledi?

Fenerbahçe’nin Yunan Yıldızı Dimitris Pelkas maçta yaşadıklarını ve şuanki durumuna dair açıklamalarda bulundu. Olay anında sadece topa baktığını ve topun kontrolünün kendisinde olduğunu anlatan Pelkas rakibinin ise topa yöneldiğini düşünmediğini söyledi.

Sadece çarpma anını hissettiğini sonraki birkaç dakikayı hatırlamadığını ifade eden Yunan yıldız daha sonra doktorun geldiğinini ve ambulansa götürüldüğünü belirtti.

"Kendi evimde olduğumu anladım"

Gördüğü desteği asla unutmayacağını dile getiren Pelkas, “Oyuncular, çalışanlar, yönetim kurulu üyeleri, Başkan ve herkes yanımdaydı. Ertesi gün yine tüm takım arkadaşlarım, yönetim yine aradılar. Sadece 5 aydır burada olmama rağmen bu büyük ailenin bir parçası olduğumu hissettirdiler bana, kendi evimde olduğumu anladım” ifadelerini kullandı.

"Büyük Fenerbahçe Ailesini mutlu etmeye devam edeceğim"

Taraftarlara da teşekkür eden Yunan oyuncu, “Taraftarlar harikaydı binlerce mesaj geldi, hepsine yetişemedim. Büyük Fenerbahçe Ailesini mutlu etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

"Pazar günü sahada olacağım"

Şu an daha iyi olduğunu vurgulayan Pelkas, “Göğüs ve boynumda biraz ağrım var ama yapılan tüm kontroller temiz çıktı, yarından  sonra daha iyi olacağımı düşünüyorum. Sert bir darbe aldım ama kendimi güçlü hissediyorum, doktorla da görüştüm pazar günü sahada olacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler