Erol Bulut’tan orta sahada radikal değişiklik!

15.02.2021 - 13:50 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 14:32

Fenerbahçe'de başta Pelkas olmak üzere sakatların iyileşmeye başlaması Erol Bulut'u yeni arayışlara itti. Flaş transfer İrfan Can Kahveci'den de yararlanmak isteyen genç teknik adam, Trabzon maçına yepyeni bir 11 ile çıkmaya hazırlanıyor. Peki Fenerbahçe'nin yeni orta saha kurgusu nasıl olacak, kimler yedek kalacak işte cevabı...

Erol Bulut’tan orta sahada radikal değişiklik!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de gözler Göztepe maçına çevrildi. Sarı lacivertlilerde sakat oyunculardan da iyi haberler gelmeye başladı. Tedavisi tamamlanan Dimitris Pelkas 3 maç aranın ardından yeniden maç kadrosunda olacak.

 

Sakatların dönüşü sevindirdi

Pelkas’ın sakatlık sürecinde sıkıntı çeken Fenerbahçe’de Yunan oyuncunun dönüşü teknik heyeti de sevindirdi. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut, Luiz Gustavo gibi bir başka sakat oyuncunun da formasına kavuşması ile yeni orta saha kurgusunu oluşturmaya başlayacak.

Amaç daha iyi pas trafiği

Buna ek olarak ocak ayında kadroya dahil edilen Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci gibi yıldız isimler sarı lacivertlilerde ilk 11’i tamamen değiştirecek. Pas trafiğinin daha iyi yapılabileceği düşünülen ve takımdaki üretkenliği artırması öngörülen yeni kurgu Luiz Gustavo-İrfan Can Kahveci- Mesut Özil’den oluşacak. 

Ozan ve Sosa'ya kulübe göründü

Ozan Tufan ve Jose Sosa ise yedekler arasında bulunacak. Bununla birlikte Ozan Tufan-İrfan Can Kahveci-Mesut Özil düzeni de ikinci alternatif plan olarak yer alıyor. Gustavo ve Ozan Tufan rakibe göre dinlendirilerek oyunculardan en fazla verim alınması da hedefleniyor. Yeni orta sahanın ilk olarak Trabzonspor deplasmanında görev yapması bekleniyor.

 

Mesut 10 numaraya Pelkas kanada

Mesut Özil’in orijinal bölgesi forvet arkasında oynamaya başlamasıyla birlikte Fenerbahçe’de ileri üçlüde de değişiklikler yaşanacak. Dimitris Pelkas’ın kanatta görev yapması beklenirken diğer kanatta ise Bright Osayi Samuel olacak. Forvette ise Mame Thiam ve Enner Valencia’nın maça göre ya da karşılaşmanın gidişatına göre forma giyecek

Senin için hazırladığımız haberler