Crystal Palace, Galatasaraylı Sacha Boey'i Transfer Listesine Aldı

06.01.2023 - 20:54 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 21:14

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın sağ bek oyuncusu Sacha Boey'i Premier Li ekibi Crystal Palace, transfer listesine aldığı iddia edildi. İşte bonservis ve detaylar...

Crystal Palace, Galatasaraylı Sacha Boey'i Transfer Listesine Aldı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın sağ bek oyuncusu Sacha Boey'i Avrupa ekipleri takip etmeye devam ediyor. Genç oyuncu Boey'i Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın takip ettiği iddia edildi. İşte detaylar...

Crystal Palace, Sacha Boey'i listeye aldı

Standard'ta yer alan habere göre, Crystal Palace, sağ beke Manchester United'dan Wan Bissaka'yı almayı planlıyor. Alternatifi ise Galatasaray'dan Sacha Boey olarak gösterildi. 

Liverpool'da takipte

Galatasaray'da gösterdiği performans ile yıldızlaşan Sacha Boey, bir diğer İngiliz ekibi Liverpool'un da transfer listesinde yer alıyor. Liverpool, genç bek oyuncusunu sene sonunda kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Kırmızı Anka Kuşları, Sacha Boey'i izlemek için ekip gönderdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray taraftarı rekor kırdı!
Habere Git

Crystal Palace 16 milyon önerdi

Akşam'da yer alan habere göre Crystal Palace, genç oyuncu için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardı. İngiliz ekibi Nathaniel Clyne ve Joel Ward ile anlaşamayınca rotayı Sacha Boey'i çevirdi.

İki İngiliz ekibi karşı karşıya

Liverpool'un izlemeye aldığı Sacha Boey'i şimdi ise Crystal Palace'ın devreye girdiği iddia edildi. Crystal Palace, bonservis ücretini belirlerken en büyük rakibi ise Liverpool'un olduğu ifade edildi. İngiliz basını genç oyuncunun henüz kararını vermediği ve Galatasaray ile sözleşmesinin devam ettiğini de ekledi.

Kampa alınmamıştı

Galatasaray'da geçen sezon Domenex Torrent döneminde kadro dışı bırakılan ve kampa alınmayan Sacha Boey'in takımdan ayrılması için bonservisini istediği iddia edilmişti. Genç oyuncu Rezerv takımı ile antrenmanlara çıkmış ve daha sonra yeni sezonda teknik direktör Okan Buruk ile kadroya alınmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Belhanda krizinin mimarı geri döndü!
Habere Git

Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 14 karşılaşmada forma giyen Sacha Boey, 2 asist yapma başarısı gösterdi. 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu  Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada görev aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler