Galatasaraylı Marcao, PSV maçı için konuştu: 'Akıllı olmamız gerek'

09.07.2021 - 17:14 | Son Güncellenme: 09.07.2021 - 17:22

Galatasaray'da Marcao, Şampiyonlar Ligi'ndeki PSV maçı için konuştu. İşte Marcao'nun Galatasaray antrenmanında yaptığı açıklamalar...

Galatasaraylı Marcao, PSV maçı için konuştu: 'Akıllı olmamız gerek'

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Marcao Teixeira, sarı - kırmızılı takımın akşam antrenmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

'Her yeni sezon bir öncekinden zor oluyor'

Gelecek sezon zorlu bir yarışın içine gireceklerini söyleyen Marcao, ''Antrenmanlarımıza en yoğun şekilde başladık. Zor bir sezon bizi bekliyor. Her yeni sezon bir öncekinden zor oluyor. Avrupa maçımız ve lig var. Bunlara hazırlanmamız gerek. Galatasaray olarak hedefimiz her zaman en yukarıda olabilmek'' dedi. 

 

'Akıllı olmamız, akıllı oynamamız gerekiyor'

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme mücadelesinde PSV ile karşılaşacakları maça dair konuşan Brezilyalı savunmacı, kendilerin zor bir maçın beklediğini vurgladı ve ''PSV herkesin tanıdığı, güçlü bir ekip ama biz de iyi bir takımız. Fatih Hoca ve yardımcıları bizi en iyi şekilde hazırlıyor. İki maç oynayacağız. Akıllı olmamız, akıllı oynamamız gerekiyor. Deplasmandaki ilk maçtan en iyi şekilde ayrılıp evimizde güzel bir sonuç alıp üst tura çıkmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. 

 

Sezonu erken açmalarının ve antrenmanlara başlamının takımın yararına olacağını kaydeden 25 yaşndaki futbolcu, ''Yeteri kadar dinlendik. Rakiplerimizden önce sezonu açmak ve maç oynamak daha iyi form tutarak lige de iyi başlamamızı sağlayacaktır'' diyerek sözlerini noktaladı.

 

Marcao, Galatasaray ile sözleşmesini uzattı

Yıldız stoper, geçtiğimiz aylarda Galatasaray ile yeni bir sözleşmeye imza attı. Marcao, sarı - kırmızılı takım ile sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı. 

Senin için hazırladığımız haberler