Gündemi sarsacak transfer iddiası! Shane Larkin-Fenerbahçe...

27.03.2024 - 17:37 | Son Güncellenme: 27.03.2024 - 18:22

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'in yıldız oyun kurucusu Shane Larkin ile ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar...

Gündemi sarsacak transfer iddiası! Shane Larkin-Fenerbahçe...

AJANSSPOR - HABER

Dış basın, Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'i yakından ilgilendiren çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Çılgın transfer iddiası! Shane Larkin-Fenerbahçe...

BasketballManiacs adlı sitenin haberine göre Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'in 31 yaşındaki Amerikalı oyun kurucusu Shane Larkin'i transfer etmek istiyor.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor! Maaşı dudak uçuklatıyor

1.82'lik Larkin'in sezon sonu takımı Anadolu Efes ile olan sözleşmesi bitiyor. Yıldız oyuncu mevcut kontratı kapsamında temsilcimizden yıllık 4 milyon dolar civarı bir gelir elde ediyor.

İlgini Çekebilir
Larkin'den Micic'e dokunaklı mesaj!
Habere Git

Anadolu Efes forması ile 6. yılını geçiriyor

2018-2019 sezonunun başında İstanbul ekibine imza atan "Sugar Shane" lakaplı oyuncu burada geçirdiği 6 yılda takımın adını efsaneleri arasına yazdırmayı başardı. Shane Larkin'in öncülerinden olduğu takım 2021 ve 2022 yıllarında art arda EuroLeague şampiyonlukları elde etti.

Takımı play-in'e taşımaya çalışıyor

Bu sezon beklentilerin altında kalan Anadolu Efes'te takımı sırtlayan isimlerin başında Shane Larkin yer aldı. EuroLeague'de 31 maça çıkan; 17.0 sayı, 5.2 asist, 3.0 ribaunt ortalamaları ile oynadı.

Efesli yıldız Türk vatandaşlığından çıkarılmıştı

A Milli Basketbol Takımımızın formasını devşirme statüsünde giyen Shane Larkin, EURO 2024 Ön Eleme Turnuvası kadrosuna dizindeki problem nedeniyle katılamamıştı. Sonrasında TBF tarafından cezaya çarptırılan yıldız oyun kurucu vatandaşlıktan düşürülmüştü.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes, Play-In’e kalacak mı? İhtimaller, puan ve fikstür...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler