Şenol Güneş'ten Sergio Ramos transfer iddialarına yanıt

16.08.2023 - 18:53 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 19:00

Şenol Güneş, Neftçi Bakü öncesi basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli Teknik Direktör, İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos iddialarına da yanıt verdi.

Şenol Güneş'ten Sergio Ramos transfer iddialarına yanıt

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın akşam Azerbaycan ekibi Neftçi'yi konuk edecek Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi. 

Güneş, Siyah-Beyazlı takımın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos hakkında da konuştu.

"Sergio Ramos'ta son durumu bilmiyorum"

Güneş, "Ramos'u gazeteciler yazıyor. Bildiğim kadarıyla Amerika'ya gidecekti, sonra Arap ülkeleri dendi. Şimdi Türkiye deniyor. Şu anda son durumu bilmiyorum. 

İlgini Çekebilir
Güneş yeni transferi açıkladı: "Bugün yarın gelebilir"
Habere Git

"Markalaşmış oyuncular bunlar"

Kendini ispatlamış çok değerli bir oyuncu. Daha önce bize Pepe de geldi. Uzun yıllar futbol oynamış, markalaşmış oyuncular bunlar. 

"Sergio Ramos gündemde değil"

Ama ekonomiye bakmak lazım. Onu bilemiyorum şu anda gündemde olmadığı için" ifadelerini kullandı. 

Ramos'un PSG kariyeri

Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen 37 yaşındaki savunma oyuncusu, çıktığı 58 karşılaşmada 6 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesi trafik kazası geçirdi
Habere Git

Forma giydiği takımlar


Tecrübeli İspanyol savunma oyuncusu PSG dışında kariyerinde Real Madrid ve Sevilla formalarını da giydi. Uzun yıllar İspanya Milli Takımı'nda da görev yapan başarılı oyuncu çıktığı 180 maçta 23 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler