Fenerbahçe-Salernitana: 3-0 (Maç Sonucu-Özet)

10.12.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 18:05

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada 4. hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, İtalyan ekibi Salernitana'yı mağlup etti. İşte maç sonucu, özet, goller ve detaylar.

Fenerbahçe-Salernitana: 3-0 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR-HABER

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’da kamp yapan Fenerbahçe, buradaki ikinci ve son hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden US Salernitana ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım her iki yarıda da attığı gollerle rakibini 3-0 mağlup etti ve oynadığı 4 hazırlık maçını da kazandı.

Kanarya'nın gollerini 34. dakikada İrfan Can Kahveci ve 58. dakikada Joshua King kaydetti.

Fenerbahçe'de açılışı İrfan Can Kahveci yaptı

Maça etkili başlayan Fenerbahçe'de 34. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan İrfan Can Kahveci, sol ayağıyla şık bir vuruş yaptı ve kaleci Vincenzo Fiorillo'yu mağlup etmeyi başardı 1-0.

İlgini Çekebilir
Güneş'in bir oyuncuyu antrenmandan kovduğu iddia edilmişti! Belli oldu...
Habere Git

Serdar ile Valencia arasında gerginlik

Karşılaşmanın 47. dakikasında Salernitana oyuncusu Diego Valencia, Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz'e bir pozisyonda sert müdahale yaptı. Bunun üzerine 32 yaşındaki savunma oyuncusuyla Valencia arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Her iki oyuncuyu da takım arkadaşları ve maçın hakemi ayırdı.

İlgini Çekebilir
Olay adam Ronaldo yine yedek!
Habere Git

Son sözü Batshuayi söyledi

Fenerbahçe aradığı 2. golü maçın 58. dakikasında buldu. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Osayi-Samuel, altı pas içindeki Joshua King'i gördü, 30 yaşındaki golcü oyuncuya da sadece topa dokunmak kaldı 2-0. King, Villarreal ve Rayo Vallecano maçlarında da fileleri havalandırmıştı.

Karşılaşmadaki son sözü ise Batshuayi söyledi. Maçın 90+2. dakikasında penaltı kazanan Fenerbahçe'de topun başına geçen Michy Batshuayi, fileleri havalandırdı ve skoru 3-0 yaptı.

Fenerbahçe 4'te 4 yaptı

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe rakibini 3-0 mağlup etti ve oynadığı dördüncü hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı. Bilindiği üzere, sarı-lacivertli takım daha önce oynadığı hazırlık maçlarında La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'yu 3-1, Villarreal'i 2-1 ve Süper Lig takımlarından Corendon Alanyaspor’u da 4-2’lik skorla geçmişti. 

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci golünü attı Messi sevinci yaptı!
Habere Git

Sarı-lacivertli takım, US Selernitana ile oynayacağı maçın ardından Antalya’daki hazırlık kampını tamamlayarak İstanbul’a dönecek.

Rakip önce İstanbulspor ardından Trabzonspor

Dünya Kupası nedeniyle verilen arada oynadığı 4 hazırlık maçını da kazanan Fenerbahçe, 20 Aralık salı günü Türkiye Kupası beşinci turunda İstanbulspor ile sahasında, 24 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da ise Süper Lig'de Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler