Cristiano Ronaldo, Fas Maçına Yedek Olarak Başlıyor

10.12.2022 - 16:47 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 17:02

Son dakika haberleri... 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Fas ile karşılaşacak Portekiz'de Ronaldo maça yine yedek olarak başlıyor...

Cristiano Ronaldo, Fas Maçına Yedek Olarak Başlıyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fas ile Portekiz, bu akşam çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Al Thumama Stadı'nda oynanacak maç, saat 18.00'de başlayacak. Müsabakayı Arjantinli hakem Facundo Tello yönetecek.

Fas ilk kez çeyrek finale yükseldi

Hırvatistan, Belçika ve Kanada'nın yer aldığı F Grubu'nu lider tamamlayan Fas, son 16 turunda 2010 Dünya Kupası'nın sahibi İspanya'yı eleyerek turnuva tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselmişti.

Fas'ın 12 maçtır bileği bükülmüyor

Elemelerde ve turnuvada 12 maçtır bileği bükülmeyen Afrika temsilcisi, Portekiz'e üstünlük kurarak adını yarı finale yazdırmaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
Güneş'in bir oyuncuyu antrenmandan kovduğu iddia edilmişti! Belli oldu...
Habere Git

Portekiz, İsviçre'yi 6-1'le geçti çeyrek finale kaldı

Portekiz ise Güney Kore, Uruguay ve Gana'nın mücadele ettiği H Grubu'nu lider bitirdi. Portekiz, son 16 turunda ise İsviçre'yi farklı mağlup (6-1) ederek Dünya Kupası'nda 3. kez adını son 8 takım arasına yazdırmayı başarmıştı.

Fas-Portekiz maçında 11'ler belli oldu

Fas ile Portekiz arasındaki karşılaşmada 11'ler belli oldu.

  • Fas XI: Bono; Hakimi, El Yamiq, Saiss, Attiat-Allah; Amrabat, Ounahi, Amallah; Ziyech, En Nesyri, Boufal

  • Portekiz XI: Diogo Costa; Dalot, Pepe, Rúben Dias, Guerreiro; Neves, Bernardo Silva, Otávio; Bruno Fernandes, João Félix, Gonçalo Ramos

Ronaldo, Fas maçında da yedek

İsviçre karşılaşmasına yedek olarak başlayan ve ikinci yarı oyuna dahil olan olay adam Cristiano Ronaldo, teknik direktör Fernando Santos tarafından Fas karşısında yine tercih edilmedi.

İlgini Çekebilir
Altyapıda isyan ettiren ölüm! Maçta duygusal anlar
Habere Git

Santos: "Ronaldo sorun yaratmadı"

Üst üste ikinci kez maça yedek olarak başlayacak olan Portekizli yıldız ile ilgili teknik direktör Santos şu açıklamaları yapmıştı: "Bu bir tercih ve Cristiano Ronaldo bu takımın kaptanı, bunu da herkese gösterdi. O yedek kaldığı ile ilgili hiçbir sorun yaratmadı. Bu durumu maçtan önce konuştuk. Kararımla ilgili bir sorunu yoktu. Cristiano sadece bir örnek"

Ronaldo'nun sevgilisinden Santos'a gönderme: "Çok üzgünüm"

Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez ise, İsviçre maçı sonrası yaptığı açıklamada, "90 dakika boyunca dünyanın en iyi oyuncusunun izleyemediğim için çok üzgünüm. Taraftarlar sürekli adını haykırıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan, ismi Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr ve Galatasaray ile de anılan Ronaldo, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda çıktığı 4 maçta 1 gol kaydetti. Öte yandan, Fas-Portekiz mücadelesini kazanan takım, yarı finalde İngiltere-Fransa eşleşmesinin galibiyle rakip olacak.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş yıldız oyuncuyu antrenmandan kovdu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler