Kayserispor'da Ali Çamlı: "Transfer yasağını aşacağımıza inanıyorum"

30.12.2021 - 15:46 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 16:03

Andrea Bertolacci ve Deniz Türüç ile anlaşan Kayserispor, taraftarların merak ettiği transfer yasağını açıkladı. Asbaşkan Ali Çamlı ne dedi? Transfer yasağı kalkacak mı?

Kayserispor'da Ali Çamlı: "Transfer yasağını aşacağımıza inanıyorum"

Transfer tahtasının kapalı olduğu bilinen Kayserispor, ara transfer döneminde yaptığı ard arda anlaşmalarla gündeme geldi. Andrea Bertolacci'nin ardından Deniz Türüç'le de anlaşılması taraftarı meraklandırdı.

İlgini Çekebilir
Karagümrük'te kısa günün kârı! Galatasaray derken...
Habere Git

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, merak edilen transfer yasağı ile ilgili açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın başarılı olacağına inandığını ifade eden Çamlı, transfer yasağının kaldırılacağını ve gerekli takviyelerin yapılacağını söyledi.

İlgini Çekebilir
Deniz Türüç yuvaya döndü!
Habere Git

"Mutlaka kafasında bir plan program vardır"

Ali Çamlı, "Başkanımız ciddi bir gayret içerisinde. Takımın buralara gelmesinde büyük emek veren ve her şeyini seferber eden birisi. Transfer yasağını aşacağımıza inanıyorum. Takımda transfer 365 gün sürer. Hocamızdan rapor isteyeceğiz. Hocamızın raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Ancak transfer işleri parayla oluyor. İnşallah dün bu takımı nasıl milyonlarca lira kasasından para vererek bu işleri buralara getirdiyse başkan, mutlaka kafasında bir plan program vardır" ifadelerini kullandı.

"Artık hoca konusu kabak tadı verdi"

Kayserispor'un, Teknik Direktör Hikmet Karaman'a inandığını vurgulayan Asbaşkan, "Kayserispor, yarın bugünden daha iyi olacak. Buna inanın. Biz inanıyoruz. Çok iyi çalışan bir takımımız var. İnşallah başarılı olacak. Kayserispor ile ilgili endişe duymuyorum. Biz Hikmet hocaya inanıyoruz. Başarılı olacağına inanıyoruz. Hikmet hoca zaten başarısız olursa kendisi gider. Hikmet hoca işini yapıyor. Artık hoca konusunun konuşulması kabak tadı verdi. Biz hoca konuşmak istemiyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Hikmet Karaman Kayserispor yönetimine resti çekti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler